Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny24

Zniechęciłem do siebie dziewczyne

Polecane posty

Gość smutny24

Witam Mam 27 lat i mam od 3 miesiecy fajna dziewczyne ale swoją nachalnością dotykania na siłe i pocałunkami doprowadziłem do tego że jak mi to powiedziała odpychać zaczołem i co teraz?

to umów się z nią i powiedz, ze jeśli byłeś z byt nachalny to przepraszasz i postaraj się powstrzymać przed obmacywaniem jeśli ona nie ma na to ochoty, kup jej kwiaty na przeprosiny ;-)

Gość gość
dziewczyny co teraz?nie odzywać sie?

Gość smutny24
Dziewczyny co teraz?nie odzywać się?

"dziewczyny co teraz?nie odzywać sie?" Napisaliśmy: przeproś. Myślisz że jak przestaniesz sie odzywać to co osiągniesz? Bo aj ci powiem co, ona pomyśli że zależało ci tylko an macaniu, nie dała ci, to masz ja gdzieś i szukasz innej .

Gość gość
Przeproś i powstrzymaj łapy w przyszłości. Jak przestaniesz się odzywać, to nic dobrego nie osiągniesz, raczej uzna cię za chama, który nie umie nic więcej poza macaniem. Spotkaj się z nią, przeproś i zaproponuj jakiś sposób spędzenia czasu razem, np. weź ją do kawiarni, kina albo wymyśl coś innego ciekawego.

Gość SMUTNY24
jEST OPCJA ŻE JEJ SIĘ ODECHCIAŁO?

Gość smutny24
hej,tak sie to potoczyło ze niewiele i bym został ojcem,poprostu nie zdązyłem,dziewczyna powiedziała ze sie przez to do mnie zraziła ale był kontakt,nagle przestała odpisywac,nie odbiera telefonu dac sobie z nią spokuj?