Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Co można kupić dwulatkowi

Polecane posty

Gość gość
Wibrator, malutki, analny

Gość gość
najlepszym prezentem bedzie to gdy usuniesz sie z jego zycia, nie bedziesz w nim uczestniczyla i zeby nie musial ogladac twojej mordy

zależy, jaki masz budżet. jeśli klocki już ma, to może puzzle? taki specjalne, dla maluchów, idzie lato- może jakiś zestaw do piaskownicy, samochód wywrotka itp.

Zależy ile masz kasy fikuśna, ja bym mu kupił mały quad na akumulator, albo coś podobnego, możesz mu kupić model łódki sterowanej, sterowane auto,albo łódka zdalnie sterowana lub helikopter zdalnie sterowany, kolejka na szynach lub koparka zdalnie sterowana. Mnie by się właśnie takie zabawki na zdalne sterowania najbardziej podobały lub elektryczny quad.

dorota wp dziś -Chcesz to dziecko zanudzić na śmierć?

fikuMikuu dziś -To kup mu ASG, niech napierdziela do wrogów,niech się uczy :D

Ja kiedyś kupiłem dziecku kuszę,oczywiście zabawka, n*******lał do każdego :D Nawet pies od niego uciekał :D Bojowy chłopak był, widać że po wujku ma charakter:D

dorota wp dziś -Jaka ty jesteś głupia, ty byś pewnie kupowałamu puzzleczy tam lalki a potem płakała że twój syn jest pedałem. Nie znam dzieciaka który by nie biegał z karabinem,łukiem,czy procą i nie bawił się w wojnę, tylko chyba jakiś pedał zamiast karabinu to wolał by się pobawić Kenem.....Każdy facet musi mieć broń, broń musi mieć, aby bronić takie idiotki jak ty. Facet co nie ma broni, nie jest w stanie bronić swojej kobiety i swojego majątku.

Gość dorota wp
BSA, na szczęście jesteś Ty i w razie potrzeby będziesz bronił takie idiotki, jak ja:-)

Gość gość
znowu ten spedalony i sfrustrowany degenerta bsa tu sie madrzy? a glupi jak noga stolowa i drugiej polowa

fikuś ciuchcia i laska dynamitu, żeby w akcie męskości mógł ją wysadzić:-P to dobry pomysł, dzieciaki w tym wieku lubią takie zabawki

Gość gość
Wibratorek analny dziecięcy. Jedynie rodzic musi pomóc włożyć do małej pupki, ale potem do buzi już samo dziecko włoży i obliże.