Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstydzę się biednej rodziny przed chłopakiem...co zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo bogatego, zaradnego faceta. do tego przystojny, wykształcony, zadbany. Wiem, że spotyka się ze mną, bo bardzo mu się podobam, mamy boski seks, lubimy spędzać ze sobą czas ale ostatnio coś zaczyna się psuć.... dokladnie dzisiaj. Powiedział mi, ze chyba jest mi z nim źle, bo nie czuje się u niego (tak u niego bo ma kilka mieszkań, ja wynajmuję, rodzice 200 km dalej) swobodnie, ze oddalam sie od niego... nie angazuje w zwiazek. Kiedys pare razy wspomnial, ze moze pojedziemy do mnie do domu... wie, ze mam tez duzo ubran u rodzicow do zabrania i chcial mi je przywieźć ale unikam tematu, on chyba mysli, ze oni nie tyle sa biedni co jacys patologiczni, boje sie, ze to zepsuje zwiazek. Z kolei widzac co on ma.... ile samochodow, bogatych starych itd boje sie,z e jak zobaczy ta biede to 'strace swoj urok'. Jak rozwiazac ten problem? Moze gdyby jednka to zobaczyl zaczelabym czuc sie przy nim swobodniej?

Gość gość
idiotka.

Gość gość
głupia jesteś. bedziesz cale zycie ich ukrywać? zostawi cie , bo pomysli, ze jakas dziwna jestes. wiec skoro i tak miałby cie zostawic to pokaz mu tą 'biede' i jeśli z tego powodu cie zostawi to przynajmniej bedziesz wiedziala, ze to frajer.

Gość gość
jeśli wie, ze jestes z domu biedna , a i tak sie z toba spotyka to przestan z tego robic problem.

Gość gość
za głupote cie zostawi jak tak dalej pójdzie. co masz do stracenia? nic.

Gość gość
Up P.S. idiotka

Gość gość
czemu jej wszyscy piszecie, że jest idiotką? wstyd to nie idiotyzm

Droga autorko robisz ogromny błąd. Jeśli facet od początku wie, że jesteś biedna i dalej się z Tobą spotyka, chce poznać Twoją rodzinę, może nie mówi wprost ale sama ta sugestia , ze moglibyscie tam pojechac swiadczy o tym, że nie jeteś mu obojętna i może faktycznie zalezu mu na czymś więcej niż seksie. Sama traktujesz sie bardzo materialnie, zła cecha. Jak bedziesz tak do tego podchodziło to zostawi Cie , bo uzna za materialiste wlasnie. Pokaz mu dom rodzinny i zobacz co się stanie. Gwarantuje, ze bedzie Ci lzej.... poczujesz sie go pewniejsza. Powodzenia

Gość gość
Idiotka. Jak myśli że chłopak ją zostawi bo jest biedna znaczy że jest z nim dla kasy. Każdy mierzy swoją miarą. Czyli idiotka.

Gość gość
lada moment on poczuje to , że traktujesz go jak bankomat i za to cie predzej zostawi niz za biedna rodzine. ogarnij sie! nie bierz od niego pieniedzy/prezentow , a pokaz ludzie odruchy. Takie jak pzredstawienie go rodzicom. Poczuje sie dowartosciowany.

Gość gość
Smieszna jestes i do tego materialistka. Wolalabym stracic ten swoj urok niz wstydzic sie swoich rodzicow. Dobrze Cie facet wyczuwa, ze jestes falszywa. On pewnie tez straci swoj urok jak mu sie noga powinie.Bo nic nie jest dane raz na zawsze.

Gość gość
Ale czego ty masz się bać? Wasz układ to kasa za sex. Więc co ma się zepsuć?