Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewica zakonna?

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałbym opisać moją historię z dziewczyną którą poznałem 4 lata temu . Otóż mam 27 i jak każdy normalny facet zaczołem szukać dziewczyny w młodym wieku poznałem jedną w zakopanym i od razu wpadła mi w oko rozmawialiśmy dużo ja pracowałem a po pracy poświęcałem jej dużo czasu , ale po roku zauważyłem że ona gdzieś chodzi o popołudniowych i nocnych godzinach mówiła mi że pracuje w tych godzinach co dla mnie było szokiem bo pracuje sie na pierwszych zmianach na drugich ale o godz 3 do pracy był to dla mnie szok ale uwazałem że jeżeli ma taką pracę to ok .Zapytałem co robi to powiedziała że dorabia sprzątając mieszkania zaznaczam że jest studentką . Podczas tej 4 letniej znajomości kochaliśmy się wiele razy , ostatnio gdy uprawialiśmy seks wykąpała i znów poszła do "pracy" moja ciekawość nie wytrzymała i poszedłem za nią patrzę a ona nie idzie do żadnego domu sprzątać tylko do KOŚCIOŁA co wprawiło mnie w osłupienie wchodzę do niego tak aby mnie nie zauważyła patrze a ona po chwili wychodzi w stroju siostry zakonnej i modli się to zdarzenie miało miejsce dzisiaj jestem w szoku i w wilekim strachu co mam robić co o tym myśleć?

Gość gość
w nocy koscioły sa zamknięte i tytuł mowi ze szukasz sensacji

Gość gość
wiem że jest to bardzo nie wiarygodne ale nasz proboszcz otwiera kościół nocą poza tym była to pora nocna i była odprawiana spowiedź co wprowadzone zostało od pewnego czasu nie wiem co sądzić o jej zachowaniu jak zapytać co tam robiła czy to jakiś koszmar ?

Gość gość
0/10

Gość gość
wychodzę z założenia że może być pomocnikiem w kościele albo sie udzielać w mszy jeżeli ktoś wiedziałby czy osoby młode kobiety mają jakieś przebrania podczas mszy to byłbym wdzięczny za pomoc bo seks życie wspólne a kościół i modlitwa do Boga w przebraniu kapłańskim to dwie różne rzeczy jestem w szoku i nie wiem jak o tym z nią porozmawiać jak wróci