Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z kobietką kumpla

Polecane posty

Gość gość

Hej. Czy któryś/któraś z Was tego doświadczyła? Muszę przyznać, że chyba podświadomie czyniłem w tym kierunku pewne kroki już od lat... Są już razem od sześciu lat. Zawsze starałem się być dla niej miły, zwracałem na nią uwagę w przeciwieństwie do jej faceta oraz reszty paczki, zawsze uwzględniałem ją w naszych planach. W związku z tym zawsze czułem, że z całej naszej paczki największą sympatią darzy mnie. Jakiś czas temu kumpel zdradził mi w rozmowie, że gdy rozmawiał z nią o trójkącie, który wyobrażał sobie z nią i jej przyjaciółką ona zapytała w żartach jak zapatruje się na to by w miejsce przyjaciółki zaprosić mnie. Od tego czasu jeszcze usilniej starałem się ją kusić, używałem dwuznaczności, często ją komplementowałem, rozmawiając z nią kładłem jej rękę na kolanie lub dłoni, rzekomo w geście przyjaźni. Przełom nastąpił wczoraj wieczorem. Jej facet musiał po południu wyjechać do Krakowa gdzie od wtorku zaczyna pracę przy przygotowaniu jakieś masowej imprezy. Ona została sama w jego domu, zaprosiła więc mnie na drinka. Gdy przyszedłem okazało się, że nie tylko drinka a kolację, była ubrana inaczej niż na co dzień. Już po paru drinkach usiadła mi na kolanach i zaczęliśmy się pieścić. Spędziliśmy wspaniałą noc. Z jednej strony mam wyrzuty sumienia, z drugiej wiem, że on na nią nie zasługuje i źle ją traktuje. Nie bardzo wiem co dalej może się stać, ale na tą chwilę czuję się zadowolony.

Gość gość
r***** j***c nic sie nie bac :)

Gość gość
Ja dymam kolezanke mojej siostry,ktora ma chlopaka i do tego pracuje od niedawna z jego bratem.Mloda,ladna lubi sie bzykac i czesto sie widujemy,jest podjarana,bo mam duzego (jeszcze takiego nie miala) i zgadza sie na wszystko,obciaga go jak szalona i kocha go miec w sobie,ogolnie fajne mam z nia wrazenia i nie zaluje.

Gość Leevana
Ja kiedyś spałam z chłopakiem "przyjaciółki" .Potem zerwali,bo facet chciał ją zostawić na rzecz mnie,myślał,że ja tak na poważnie :) Seks był boski,ale tak naprawdę zrobiłam to by jej dopiec,bo zawsze mnie w********a swoim zachowaniem :(