Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niesforna Zuzia

Moja fantazja GANG BANG

Polecane posty

Gość pistol
hej. Twoja fantazja jest zupełnie normalną, nawet fajną fantazją i akcją absolutnie do zorganizowania. Po pierwsze są kluby w Polsce (swingerskie) które organizują tego typu zabawy. Ja ze swoją żoną chodzimy do jacuzziclub - pod Gdańskiem. Świetne miejsce! Nic nie musisz, a możesz prawie wszystko. Wejdź na stronę i zapoznaj się z propozycjami. Po drugie - możesz dać ofertę tego typu do klub69 - wirtualnego miejsca spotkań swingersów. Powiem Tobie, że ja uwielbiam tego typu klimaty - lubię patrzeć (i uczestniczyć) jak moja żona jest w takich sytuacjach. Jak na fb polubisz stronę Zycie podziemne mężczyzny - książka - to Cię złapię i może podam bardziej szczegółowe info. Generalnie - Pozdrawiam Cię serdecznie i do roboty!

zbereznik - najbardziej pociąga mnie to, że kobieta w tym układzie nie ma żadnych praw tak jakby, jest uległa, rządzą nią mężczyźni. Ja w życiu codziennym lubię rządzić mężczyznami, ale w łóżku mam zupełnie na odwrót i to mnie strasznie kręci, kiedy to facet decyduje co teraz ze mną zrobi ( w tym przypadku kilku facetów )

ja uwielbiam to: http://www.youtube.com/watch?v=4IRD5HQo8lI przycisnac do sciany, zamknac drzwi w windzie i miedzy parterem a 30 pietrem gdzie wysiadam mocno wycalowac, albo idac razem miastem wskoczyc w ciemna brame i wlozyc g***townie reke pod spudnice zanim jeszcze zdazy z siebie wydusic delikatne nie.... mam strasznie czarny charakter ale jestem staly w emocjach...

Gość gość
Jakiś cyber-romans się szykuje na Kafe. Słotko

Nie wiem, czy jest w tym coś przyjemnego. Taką mam fantazję, a wiadomo ludzka wyobraźnia w połączeniu z wysokim libido potrafi zdziałać cudaaaaaa.

Gość gość
Tyle, że to wyłącznie wyobraźnia, jak ktoś wcześniej pisał. A oczekiwania najczęściej mijają się z rzeczywistością...

Gość gość
Tyle ze zbereznik poszedl wiec temat padl

Gość fantazje
moim zdaniem lepiej jest z obcymi facetami :)

Gość fantazje
Tez jestem kobietą i szczerze? Tez mam taką fantazje ;) pewnie nie do spełnienia bo mąż itp ale w głowie gdzieś tam siedzi

Gość zatwierdzony
Jakby cię dziesięciu dopadło i dojechało w każdą dziurę to przestałabyś mieć fantazję o gang bangach Poza tym styl twojej wypowiedzi i ten hüjowy nick mówi mi że jesteś starym truchłem[w sensie stażu na forume] więc po dwóch zdaniach nie chce się czytać popłuczyn "zuziu"😭

Gość gość
Zuzia to jest Twój pierwszy dzień na kafe?

Gość zatwierdzony
Jesteś jak pęto kiełbasy.Dla niepoznaki że już długo leży na ladzie, wrzucone pod bieżącą wodę,wymyte mydłem i posmarowane na błysk słoniną. Zjadłaś zęby na kafeterii i to. widać,słychać i czuć💤

Gość gość
I jak Ci się podoba atmosfera? Bo widać, że zrobiło się o Tobie głośno

zatwierdzony, Twoje teksty przypominają teksty jakiegoś starego dziadka na emeryturze :D nie mierz kogoś swoją miarą, bo możesz się grubo zdziwić. bez pozdrowień, bez odbioru.