Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uważam, że mężczyzna jest wizytówką kobiety i vice versa...

Polecane posty

Gość gość
masz rację/

Gość gość
a ja się nie zgadzam, świadectwo wystawić możesz tylko sama za siebie.

Gość gość
to pewnieczesto zmieniasz partnera/ke jak ci przestaje odpowiadac design wizytowki? ach ta moda :classic_cool:

Gość gość
nie chodzi jedynie o wygląd, czy design jak to ująłeś(choć jest to istotne), a o całokształt🖐️

Gość gość
dalej się nie zgadzam :)

Gość gość
gość 22:18 - wyznacznikiem świadectwa o osobie są przede wszystkim wybory podejmowane w życiu, w tym wybór partnera🖐️

Gość gość
nie zgadzasz? a wiec prosty przykład dla prostego umysłu. która kobieta wzbudzi/sprawi w tobie większy/pozytywny szacunek/zaufanie/wrażenie: 1. której partnerem jest weterynarz, osoba pochodząca z prostej, nie zbyt zamożnej rodziny, która osiągnęła wszystko swoją pracą; czy 2. kobieta której partner siedzi/ał za, niech będzie, kradzieże aut?

Gość gość
zależy co wiem o samych kobietach, ich historia i charakter będą miały wpływ na moją ocenę. To, że ta druga jest w bagnie po uszy nie znaczy, że wzbudzi we mnie mniejszy szacunek niż żona weterynarza...co innego gdyby ta pierwsza sama była weterynarzem. Jedna z najgłupszych i najwredniejszycg osób jakie znam ma męża lekarza. Z wiekiem nauczysz się oceniać ludzi po tym jacy sami są.