Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wścieeeeekła

!!!!!!!Jak można puszczać takie bydle ze smyczy!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość
"patologią" to ty jesteś. a taki regulamin to jest w praktycznie każdym mieście 🖐️

Gość gość
nie grozi. odwoływałam się już trzy razy od bzdurnych mandatów za brak kagańca, raz od braku smyczy (pies w kaftanie pooperacyjnym i z gipsem na łapie...) i oczywiście nie było problemu, bo nie ma takiego obowiązku w polskim prawie. 🖐️ natomiast nikt nie ma prawa podchodzić i dotykać mojego psa bez pozwolenia, co też stanowczo jest przezemnie egzekwowane. co do przedmówczyń - w lesie pies nie powinien być spuszczony ze smyczy. teoretycznie można na ten temat dyskutować, ale przez pokręconych świrów z dubeltówkami może zostać zastrzelony, a później się wybroni mówiąc, że nie było was w pobliżu. jest mnóstwo takich spraw w sądach.

Gość gość
gość dziś kiedyś ktoś dokona egzekucji twojego pchlarza na twoich:)

Gość gość
Kaganiec tak jestem za, ale co do biegania luzem nie mam nic przeciwko. Psy robią hałas? A wasze dzieciaki w komunikacji miejskiej to ciche i grzeczne są? Może też jakiś plaster, albo gaz pieprzowy jak ktoś wspominał? Nie rób tego co tobie nie miłe.

Gość gość
gosc 13:01 weź się puknij w czoło lewa noga przez prawe ramię ... egzekucji?? widać że masz papkę zamiast mózgu i żal mi takich osób ty.

Gość gość
gość dziś Prawo na to zezwala, za to nie zezwala na biegające bez smyczy psy. Zdziwisz się któregoś, pięknego dnia. ;)