Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiec po co pisałeś ze mną

Polecane posty

Gość gość

.przez tyle czasu na privie.Wiem że nie jesteś Robert. .jakimś tam.Zastanawiam sie skąd znałeś moje imię...być może...skojarzyłes z nickiem..Chciałabym byś był osobą która ów nick..wymyśliła.Jednak nawet jeśli to Ty ,to wiem że i tak się nie przyznasz..to dlatego nie odebrałeś tel.boisz się że Cię rozpoznam.

Gość gość
facet to swinia!

Gość gość
heh to napisz do niego na priv.:O

Gość gość
teraz?..i co niby mam mu napisać..skoro on idzie w zaparte że jest jakimś tam Robertem.:-(

Gość gość
Skoro tak mówi to raczej tak jest.

Gość gość
dlaczego to robi? ze mną też pisał jakiś R ale krótko, ja chciałam rozmawiać z pewną osobą i nowe znajomości mnie nie interesowały, więc nasza rozmowa się skończyła, sądzę że faceci wykorzystują tutaj kobiety, zawracają im głowę, angażują emocjonalnie po to by siebie dowartościować, nie warto się zastanawiać nad tym dlaczego? zacznij od początku z kimś nowym

Gość gość
bzdura,kłamie na swojw potrzeby.Nie znam żadnego Roberta ,dlaczego miałabym z nim pisać w takim razie.?

Gość gość
bo sądziłaś że jest kimś kogo znasz a on cię w tym upewniał, prawda?

Gość gość
Nie chcę pisać z kimś nowym,popisałabym z autorem mojego nicku..tzn,nie mojego ale /już mojego:-)

Gość gość
stara taktyka :D

Gość gość
Hmm.może upewniał,a może nie.Góra dwa wpisy upewniły mnie(prawie upewniły)w tym że to On,po chwili jednak kolejne wpisy wszystkiemu zaprzeczały.:-(.Czuje że się mną bawi.Podpuszcza ,przeczy i tak na zmiane.Dlaczego?.

Gość gość
ja nie jestem R. i nigdy sie za nikogo innego nie podawałem więc to na pewno nie ja:)

Gość gość
bo jets manipulantem i nie zależy mu na Tobie,pewnie trenuje, przykre to słowa ale prawdziwe, może pocieszy cie że nie tylko na tobie

Gość gość
A mnie sie wydaje że podrugiej stronie tel. jest jakaś zazdrosna kobieta która próbuje wyciągnąć info na mój temat. albo osoba ,która myli mnie z kimś innym.

Gość gość
daruj sobie, facet ewidentnie cię nie chce, a ty do tego dopisujesz jakieś teorie. odpuść sobie.

Gość gość
a to już rozmawiasz przez telefon? czy może jeszcze na @? przez tel. chyba głos rozpoznasz:D to prawda że i On może bać się dekonspiracji i ośmieszenia ale właśnie dlatego to nie ma sensu

Gość gość
Nie chcę pisać z jakimś Robert ,chcę by był to ktoś kogo znam

Gość gość
może robert jak kopernik jest kobietą i nie odbiera telefonów.

Gość gość
ale tego nie dowiesz się nigdy! nie rozumiesz! On też może sporo stracić a ty już przestań podpuszczać bo gdybyś była ta osobą byś to zrozumiała!

Gość gość
Nie rozmawialiśmy,wykreciłam numer a osoba stchorzyła.Po chwili sms!nie mogę teraz rozmawiać",pewnie boi sié że go rozpoznam po głosie i wyjrzie na jaw kim naprawdę jest.

Gość gość
a on twojego nr nie zna? a jeśli odwrotnie to w jakim celu by sie wymieniał numerem?

Gość gość
Co bym zrozumiała?sam zaproponował yen numer i taką formę kontaktu.Co może stracić??.i dlaczego podaje sie za jakiegoś Roberta?.Znam dziewczyne ktora nosi to samo imie i nazwisko co ja,przy czym ona mieszka w innej miejscowosci i ma dwie cörki.Może on jej szuka a nie mnie,a może ten (moj)-nie Robert szuka mnie ale tak sié podaje by sprawdzić czy znam jakiegoś Roberta.Gdybym wiedziała że tamta zna jakiegoś R ,to miałabym ułatwioną sprawę.Wiem tylko że ona ma męża Krzysztofa i pracuje w knajpie.

Gość gość
zmienił zdanie i tyle 🖐️

Gość gość
Tylko dwa wpisy wskazują na osobę ,którą znam i ta osoba dawno temu miała moj numer i ja miałam jego num.Z czasem ja przeszłam z orange do play ,więc siłą rzeczy..pewnie nie ma tego num.Ja jego numeru niw mam wpisanego do nowego tel.,,zresztą on swój też chyba zmienił.

Gość gość
nieźle ale już sobie odpuść nawet ja wyczuwam jakiś fałsz

Gość gość
Dlaczego miałby zmienić zdanie?

Gość gość
Ja też wyczuwam fałsz i dlatego chcę to wiedzieć,jeślinie oszukał..to powinien sié wytłumaczyć,i podać motywy dlaczego tak a nie inaczej.Nie lubie nie jasnych sytuacji.Co może stracić?..przecież to tylko telefon.

Gość gość
jeśli mnie oszukał...

Gość gość
Fakt,za późno-przecież wiem.Jednak jest jeszcze ktoś ,kto nie pogodził się z tą myśla i to chyba o to chodzi z mojej strony.

Gość gość
Tak,nigdy sie nie dowiem bo wyszło by na jaw z jakimi łamcami mam do czynienia..podszywaczami i intrygantami !,to jest śmieszne i dziecinne.!Jak wam nie wstyd?!!