Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niesforna Zuzia

Ile lat mają naczelni bywalcy ERO na KAFETERII?

Polecane posty

Gość gość
Słodko winna ma 26 a ile lat ma Silena?

Gość gość
silena chyba 27

Gość gość
dobra marta to napisz wreszcie ile masz lat i przestan spamowac temat durnymi wpisami

Gość gość
Nieogryzek 27 Słodko winna 27 Krecha sądząc po tym co pisze to chyba z 80 :D:D:D Smof chyba 60 Kotka nie wiem Prymitywny Samiec 48

Gość gość
Po co starzy użytkownicy wracają pod nowymi pseudonimami? Jaki to ma cel? Przecież od razu widać, że nie są tu nowi...

Gość gość
Najlepszy jest Ajron który ciągle wraca pod nowymi nickami i zawsze pisze tak samo, ale kiedy ktoś napisze, że to znowu on, to od razu idzie w zaparte :D

Gość gość
Sam się domyśl, nie będę kablował, szczególnie że kręci się na forum ten kłamliwy chvjek Juken.

Mam czterdzieści lat :) Też kiedyś będziecie mili tyle ;) Mi życzono sto lat lat dokładnie siódmego stycznia :P Starzeję się, ale wyglądam jak gọ́wniarz. Co mam wyłysieć... by traktowano mnie poważnie? :P :P

Gość gość
Stare napiją się mrożonych pomyj, zrobią sobie lewatywę ze stężonego kwasu solnego i są nowe, gotowe na nowe członki.Są wyjątki oczywiście, np. Nowy, który pomyj nie pije, ale nikt nie wie do końca, co on pije. 🖐️Do widzenia.

Gość gość
Proste zasady. Jeśli kobieta ma ok. 20 lat ukrywa wiek ze wstydu że taka siuśmajtka. Jeśli pomiędzy 25 a 35 to przyznaje się choć z niewielką korektą. Jeśli ma 40 i więcej milczy zażenowana swoją starością, wszak wiadomo że kobieta po 40 może się już do trumny kłaść. Z facetami jeszcze prościej. Trzepią wszyscy pomiędzy 16 a 66 rokiem życia ale nikogo nie obchodzi ile mają lat więc wszyscy mają oficjalnie 30-35.

Gość gość
Aha...zapomniałem dodać że ja też pomyj nie piję, ale sam nieraz nie wiem co piję. 😴

nowy chcesz miec mniej lat to sie zabij i wierz w reinkarnnacje........zaczyna mnie w*****ac melepeta jakas

Gość Najszybszy w mieście
czy trzeba podawać prawdziwy wiek?😴