Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

k***y łatwo rozpoznać

Polecane posty

Gość gość

k***y sa nachalne i natarczywe, dążą do celu, kłamią ,okłamują blefują ! PS :) i nia nie jestem :)n jakby co !

Gość gość
kurwy wyzute są z sentymentów i ze wstydu kurwy ,latają za cudzymi mężami- a kurwa mężatka to dopiero ścierwo,dość,że zdradza swojego męża,to jeszcze ugania się za cudzym

Gość gość
nie znam takich ,jak meżatka i k***a to niezle sobie igrasz :D Mężatki maja sumienie,ale te prawdziwe k***y nie maja idą po trupach ,nawet wówczas kiedy ich rodzina nie akceptuje . Taką nachalną trzeba sie urodzić . Kobieta musi miec honor delikatnośc umiar i musi byc wyjątkowoa wrażliwa ,wtedy jest kobietą z klasą

Gość gość
kobieta z klasą nigdy nie będzie kurwą,zna swoją wartość,ma priorytety i zasady mieszkam po sąsiedzku z taką zamężną kurwą ,wszyscy o niej wiedzą ,pokazują palcami a szmata udaje głupa

Gość gość
Mam honor, nie daję się upokarzać, wszyscy uważają mnie za delikatną, jestem empatyczna, ale nie jestem też mimozą, dbam o siebie i co z tego? :D nie mam nikogo!

Gość gość
kobieta z klasą nie jest żądną kurwą :) szanuje siebie i docenia innych , takze nie oceniaj innych względem siebie :) nie obgaduj nie plotkuj jesli nie znasz faktów.Sąsaidki wszystko zawszsze wiedzą :D szczegolnie te blokowiskowe ,wspołczuje dziewczynie

Gość gość
a ja sie nie musze tłumaczyć , czy mam kogoś czy nie :)) ale mam klasę ,wrażliwośc i wszystko co powinna miec porządna kobieta, oraz to że nie umiem sie narzucac innych facetom ! :)) co dobrze o mnie świadczy .Tak być powinno

Gość gość
Fakt, ciebie lafiryndo rozpoznaja na kilometr i nikt sie z toba nie zadaje.

Gość gość
i odezwała sie nieudacznik nr 1 k****arz :P od raszpli :D

Gość gość
to on :D ten od meżatki kurfy :D

Gość gość
Moj syn jak słyszy słowo "k***a", to ma ochotę przypieprzyć..i ja go popieram,nie można obrażać kobiet bez powodu!.Osoba ktora wypowiedziała to słowo,musiała przeprosić dziewczynę,bo z moim synem nie miałby szans.s

Gość gość
,Syn ma 184,cm,wzrostu.i nie znosi chamskich odzywek wobec kobiet.Zawsze broni koleżanki s

Gość gość
A k***y ,to zdaje sie są w burdelach ,czy domach publicznych. tfuu.Dlaczego na kafe używasz takich zwrotow do kobiet?s

Gość gość
a nie skad nie w burdelach :D

Gość gość
to gdzi.Wiesz że to słowo w Polsce jest karalne?. Kurwa to inaczej zawod prpstututki więc nie można w ten sposob byle kogo nazywać,bo nie każda kobieta nią jest.!Moja tesciowa ma takia manie ze na jażdego mowi Ty k****,nawet na kobiety ktorych nie zna,kuzynka meża to samo robi ostatnio nazwała k***a osobe ktora pierwszy rsz na oczy widziała..,a ja ja znam i to porzadna dziewczyna.Wiec jakim prawem.?.nie mozna rzucać wyzwisk ot tak. ..sobie.s

Gość gość
kurw to taka co się pieprzy po kątach z cudzym meżem

Gość gość
rozwieje wasze wątpliwosci k***a to pani która robi to za free i tym sie rożni od prostytutki bo prostytutka bierze za to kasę.

Gość gość
I taka moja rada,jeśli jesteś choć odrobine kobietą z klasą.to.przestań urzywać tak wulgarnego języka bo to kobiecie nie przystoi.Też nie znosze kobiet ktore tak sie zachowuja,ale można użyć jakiegoś przyzwoitego jezyka chyba?nie uważasz że to słownictwo robi z Ciebie margines społeczny autorko.Trochę przyzwoitosci,bo post bije po oczach.s

Ooo......widze z katole umoralniac beda tutaj wszystkich.... nie mierzcie wszystkich swoja miara q***iny :))) Ja bym sie zq***il z jakas mezatka :)

Gość gość
Ale ja czegos tu nie rozumiem jakmozna die pieprzyć zcudzym mezem??.i jesli widziałaś coś takiego to dlaczego nie podałaś go jeszcze o rozwód tylko tu jęczysz???.Post jest skierowany do ogołu a to nie fer,bo nie wszystkie kobiety chodza do łozka zwłaszcza z żonatymi.s

Gość gość
bije po oczach to twoje qrestwo s a ułomnym synusiem strasz swoje kumpele po fachu :D jęczysz to ty tępa ściero, żeby się rozwieść, bo ja to wyraziłam tylko własne zdanie do czego mama prawo

Gość gość
:D haaa dalej ..:D

Gość gość
Jakim prawem ścierwo jednanie obrażasz?..jakie kurestwo??? nie życze sobie!!!!obrażania ani mnie ani mojego syna.!!!Wyraziłam tu swoje zdanie ,sle widać ,z kims takim jak ty dyskutowac nie warto.Na jakiej podstawie mnie obrażasz????

Gość gość
I co znaczy kolezanek po fachu?..skad możesz wiedziec gdzie pracuje.Chamstwo nie zna granic.!moj syn ma 17.lat i też nie znosi chamstwa wiec hamuj sie i licz sie ze słowami .Moj maz nie pracuje w sjlepie ,a ja nigdy nie byłam i nie jrstem żadna barmanka ..juz ta ss ze swietoszowki gdzies tu wczesniej opisywałas...Zbieznosc imion? byc moze dlatego najpierw uprwnij sie ze piszrsz z wlasciwa osoba Moj maz nie ma na imie Krzysztof i ja nie mieszkam w Jasienicy .Czemu sie jeszcze nie rozwiodłas jak z niego taki babiarz???s