Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

komunia prezent

Polecane posty

Gość gość

Czy macie jakieś pomysły na prezent dla dziewczynki na komunię w granicach 200zł?

Gość gość
bizuteria

Gość gość
kurde ja musze wybulic na ta glupia impreze az 1000 :O

Gość gość
Nie ma lekko... a masz jakieś pomysły na prezent?

Gość gość
na pewno kupie chrzesniakowi jakiegos ipada bo on naokraglo rąbie w gry. niech ma i sie cieszy. wolalabym dac mu rower ale on chyba nawet jezdzic nie umie :O cisnienie mi sie podnosi na sama mysl o tym dniu 😠

Gość gość
Dla dziewczynki ? może jakiś ładny wisiorek z łańcuszkiem? bo zegarek to pewnie dostanie od kogoś już.

Gość gość
Czekoladki a w środku? Kasa ;)

Gość gość
Mojego meza chrzesniak ma komunie w maju, maz uparl sie na komputer, ja wrecz przeciwnie uwazam ze to jest za duzy prezent dla takich malych dzieci tymbardziej ze wytrzyma on z rok czasu, poza tym rodzice chrzesniaka nie maja netu bo ich nie stac i wiem napewno ze go moec nie beda, sa winni mojemu mezowi pieniadze ktore ppwinni oddac juz pare lat temu ale nie maja wiec nie oddaja, mojemu szwagrowi to samo wiec uwazam ze laptop bedzie nie do użytku bo nawet gierek tam nie ma a trzeba wgrywac, maz jednak sie uparl ale ze mna nie ma.dyskusji, uwazam ze takie rzeczy sa dla dorosłych, tylko co zamiast laptopa mu kupić myslalam o aparavie albo moze kilku tomach jakiejs encyklopedii w koncu jeszcze dlugie lata spedzi na nauce

Gość gość
To może kupcie mu jakiegoś tańszego tableta i powgrywajcie gry albo playstation portable typowe do grania ;) wyjdzie taniej a dziecko będzie zadowolone,bo i tak będą gierki :)

Gość gość
Jakieś komunie.Lepiej się trzymać z dala od kościoła i bandy zboczeńców w sukienkach.

Gość gość
Tablet smartfon i kase

Gość gość
Żadni Bogowie nie istnieją.

Gość gość
A nie uważacie że chrzest powinien być jak ktoś ukończy 18 lat?Wpisywać kogoś jako niemowlaka do tej sekty?

Gość gość
Głupia Polska kraj w środku Europy niby w XXI wieku a tu chrzesty,komunie,guślorzenie,zabobony i inne bzdury i idiotyzmy.

Gość gość
Kościół Latającego Potwora Spaghetti jest jedynym kościołem który gwarantuje zbawienie i żywot pośmiertny.

Gość gość
trzeba mu kupić jakąś dobra ksiązkę ,niech poczyta w jaką mafijna organizację wdepnął,po prostu siedzi w goownie i to przez własnych rodziców

Gość gość
Złoty łańcuszek i przywieszkę lub kolczyki

Myślę, że fajnym pomysłem jest voucher na jakiś kurs (np. nurkowania, gry na instrumencie, tworzenia słodyczy). 2 lata temu dałam siostrzenicy na komunię voucher na zajęcia z ceramiki. Tak ją to wkręciło, że do teraz lepi sobie (i innym) różne miseczki, figurki itp. :) Kupiłam go na tej stronie http://www.katalogmarzen.pl/pl/s/prezent-na-I-komunia

Gość gość
Tablet za160mozna kupic albo basen jesli maja gdzie postawic sa fajne na alegro za185zl

Gość gość
może zegarek albo aparat?

Gość gość
mozxze jaks grę? albo jak masz wiecej kasy rower? Nie podoba mi sie pomysł dawania kasy

Gość MagdaM87
Dla dziewczynki to może pierścionek? ;p właśnie przeglądam ofertę jednego sklepu który ma bardzo awangardowe pomysły i mi się podobają: http://pelini.pl/43-pierscionki ;) a dla dziewczynki można poszukać ładną zawieszkę ;)

Gość gość
ja z 3 lata temu dalam czekoladki jakiś atlas ładnie wydany, złote kolczyki kółeczka , album na zdjęcia i to chyba wszystko a potem ogląali kartki przy gościach a w naszej kasy nie było, dostała mase biżuterii aparat, i kasa kasa skarbonkę też z kasą

Gość gość
Ja kupowałam swojej chrześnicy srebrne kolczyki perłowe, wyglądała w nich świetne, dla takich malych dziewczynek pasuje to idealnie, podkreśla to że są dziećmi, no i do białej sukienki to juz w ogole bomba

Gość gość
Ja kupowałam swojej chrześnicy srebrne kolczyki perłowe z Jubilea.pl, wyglądała w nich świetne, dla takich malych dziewczynek pasuje to idealnie, podkreśla to że są dziećmi, no i do białej sukienki to juz w ogole bomba

Gość gość
Ja mam komunię chrzesnicy w maju 2016 i już postanowiłam ze kupimy na spółkę cos porządnego a ja symbolicznie dorzucę srebrny medalik. Oglądałam srebrne medaliki przy zakupach na pbsrebro.pl i chyba wybiorę Matke Boską.. do dziewczynki jakoś najbardziej mi pasuje..

Gość gość
Ważne jest to, jakim budżetem dysponuje się . Na prezent dla chłopca kupiłam zdalnie sterowany samolot. Fajna zabawka. Wiadomo,że ceny pojazdów zdalnie sterowanych są różne . Kupowałam za pośrednictwem sklepu internetowego sterowane-zdalnie.pl. Polecam go ze względu na bardzo szeroką ofertę oraz tak samo szeroki przedział cenowy. Jeśli takie zabawki interesują chłopca to nawet z małym budżetem można tam znaleźć ciekawą i nietuzinkową rzecz.