Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci czy jeśli mielibyście okazję przespać się

Polecane posty

Gość gość

z atrakcyjną 14-latką i nie byłoby to w żaden sposób karalne to poszlibyście na to?

Gość gość
Nie. Po prostu czuję obrzydzenie.

Gość gość
a od jakiego wieku nie czujesz obrzydzenia?

Gość gość
przecież taka 14-latka wszystko ma już na swoim miejscu, w ciąże też może zajść więc skąd to obrzydzenie?

Gość gość
z taką gówniarą? nigdy!

Gość gość
idę o zakład żeby to zrobili. w krajach trzeciego świata nie ma zbytnio nad tym kontroli. więc co czwarty posuwa nawet 12- 13latki.

Gość gość
gość dziś Nie. Po prostu czuję obrzydzenie. x No i slusznie :D

Gość gość
skad? nazwalbym to bariera psychologiczno-mentalna (pomijam juz kwestie etyczna) taki niesmak bo taka dziewczyna stoi na zupelnie innym poziomie emocjonalnym, jest dla mnie dzieckiem, mam 40 lat stad wynika ta bariera i nawet obrzydzenie

Gość gość
faceci to bydleta omotani seksem . sądzę że w czasach długotrwałej posuchy byliby w stanie przespać się nawet ze swoją 11 letnia córka. zresztą jak to co niektórzy mądrzy wymyślili mahometa który sypial już z9 latka więc oni też mogą z 9 latka odbyć pełny stosunek a z młodszymi tylko taki udawany .. między udami .. p********e bydleta.

Gość gość
W Watykanie jeszcze do niedawna legalny był seks z 12-latkami. Natomiast w takiej Arabii Saudyjskiej nie ma żadnych ograniczeń. To dopiero liberalne państwo. :)

Gość gość
Poszedlbym bo taka to juz ma wszystko na swoim miejscu i mozna przeciagac trwanie gatunku przez nastepne 30 lat

Miałem okazje z pięknie zbudowaną 13-stolatką (miała za miesiąc skończyć 13 lat), ale gdy poznałem jej wiek, to wykopałem ją z kempingu :). Nie każdy mężczyzna marzy tylko o tym, by wsadzić we wszystko, co ma dwie nogi i na drzewo nie ucieka. Prawiczków z tego forum, za mężczyzn nie uważam :D :D :D.

Gość gość
a na chj taki parszywy gatunek przeciagac ?

Gość gość
myślę, że większość o tym marzy, ale mało który się przyzna bo to temat tabu

Gość gość
misio1 dziś ty na wszystko gruby, śląski nołlajfie miałeś okazje. Znasz też wielu prominentnych polityków, lekarzy, prawników... skończ z tą mitomanią, błaźnie. ;)

Gość gość
Misio1 gdzie ty poznajesz te lachony jak 20h na dobe przesiadujesz tu i udzielasz sie w tematach na temat dziewictwa prawictwa seksu? Ty jestes walacym konia starym erotomanem ;)

Gość gość
pedofile

>>>misio1 dziś ty na wszystko ... miałeś okazje.<<< Jak się żyje, to się ma :) :) :). x >>>Znasz też wielu prominentnych polityków, lekarzy, prawników...<<< Piękna pani doktor medycyny, która wypisywała mi dzisiaj skierowanie na tomograf, poprosiła o pomoc w uporządkowaniu kompa. Zrobię to bezinteresownie. Może dlatego ludzie czują się dobrze, w moim towarzystwie :) ? x Szanuj innych, to inni uszanują ciebie :) :) :).

>>>Misio1 gdzie ty poznajesz te lachony jak 20h na dobe przesiadujesz tu i udzielasz sie w tematach na temat dziewictwa prawictwa seksu?<<< Na obozo-koloni wiele lat temu :). Trudno byłoby mi przesiadywać na kafe 20h dziennie, gdy np. dzisiaj musiałem być poza domem od siódmej do piętnastej :), a prowadząc auto raczej do sieci nie zaglądam :). x >>>Ty jestes walacym konia starym erotomanem<<< Każdy ocenia innych własną miarą :D. Zaglądam tutaj, by pocieszyć się, że moje wymuszone przez kręgosłup leżakowanie, jest niczym, w porównaniu z gównem, w którym spędzają swoje CAŁE ŻYCIE ludzie, Tobie podobni :D.

Gość prawictwo pospolite 137
ja to bym nawet się z 16 latką raczej nie chciał przespać Minimum powinna miec 18 lat ..

Gość gość
duże masz wymagania jak na prawika :classic_cool: