Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej zakłamana osoba na forume

Polecane posty

Gość gość
Lepiej żebyś nie zgrywał takiego kozaka skoro taka pipka z ciebie :D

Gość gość
22:58 -ale oni (niepelnosprawni) nie sa zarazeni, wiec czemu tak podkreslasz, iz nie nalezysz do tej grupy. To ludzie podzieleni sa na grupy, od kiedy ? I kto tutaj kims gardzi hmm ? Zachorujesz, albo wpadniesz po pijaku pod autobus (czego ci nie zycze) i co bedzie z toba ? :)

Gość gość
nic nie bedzie, ale mam wrazenie, ze tak pomyslales, ze naleze, a nie naleze :)

Gość gość
22:59 -to smieszne, ze ktos po drugiej stronie kabla "troszczy" sie o moje rzekome kozakowanie, ale nie nadmienia czy chodzi o lewego czy o prawego kozaka. Dlaczego wypowiadasz sie z pogarda o kims kto zostal pobity przez kilku gosci nazywajac go pipka ? :)Przeciez nawet dziecko wie, ze gdzie przeciwnikow kuupa tam nawet herkules duuupaa. :)

Gość gość
Bez kitu szyby wypadaja. :D

Gość gość
Mój przyjacielu byłeś mi naprawdę bliski. Mój przyjacielu, podniecałeś mnie. Kupiłem Durex, Durex kondony, chciałem wyru‪chać cię na balkonie, lecz ty się bałeś, no bo wiedziałeś przecież że. Ja mam ku‪tasa, mam ku‪tasa po kolana i jak mi stanie każdy facet boi się, lecz ty się nie martw, mój przyjacielu, wyru‪cham ciebie, tak bez problemu. Mam wazelinę i kondonów cały pęk. :D Ref. Więc zapinam, zapinam, zapinam du‪pę twą, owłosioną, spoconą ku‪rwa lubię to. Zapie‪rdalam, podpalam czuję wreszcie to. Zaje‪biście mi, bo ruc‪hałem całą noc. x2 :D Wszystkie pedały jedna wielka to rodzina. Mój przyjacielu, ty należysz teraz do niej. I masz ku‪tasa po kolana. Ruc‪hasz frajerów aż do rana. Pamiętaj stary, że my pedały się kochamy. Mój przyjacielu byłeś mi naprawdę bliski. Mój przyjacielu pier‪doliłem cię w kakaooooo. Dałem ci auto, swą limuzynę, dałem ci miłość, tak jak dziewczynie i także dałem nową chorobę zwaną AIDS. :D Ref. Więc zapinam, zapinam, zapinam du‪pę twą, owłosioną, spoconą ku‪a lubię to. Zapier‪dalam, podpalam czuję wreszcie to. Zaje‪biście mi, bo ruc‪hałem całą noc. x2

Gość gość
Teraz się robi na znawcę więziennej grypsery :D

Gość gość
Przyjaciel ma fana? :D

Gość gość
Pewnie nie ma bajery skręcowanej i nie kmini :D

Gość gość
23:19 -uwazasz, ze nalezy do wody wchodzic aby przekonac sie ze jest mokra, lub gnac do Egiptu aby przekonac sie, ze wielblady maja dwa garby ? To jest bez sensu. heheheVRycerz -nie mam kminku.VBawcie sie, ja udam sie w inne rejony, bo nuda tutaj. :) 🖐️

widzisz bo nawet kiedy wiesz jak wyglada garb wielblada nie masz pojecia jak smierdzi to zwierze. bedziesz sie zachwycac garbem albo woda jest mokra ale co ci z tego jak nie wiesz jak to jest kiedy stoi w niej sliczna kobieta i te sutki :classic_cool: ale nie ty wiesz ze jest mokra i nie idziesz do wody a kminek zostawie bez komentarza:D

Gość gość
"skrańcowanej" hahaha, ty sam jesteś skrańcowany :D

Gość gość
23,18,fuuuj jaki obleśny tekst,jesteś dnem ,!!!a kolega ktorego paru debili. ..dupkow pieprzonych pobiło..ma rację,chyba czas die z nimi policzyć jak należy.Gnoje pieprzone..wredne .Masakra. s

Gość gość
ps,i chyba nawet już wiem o kogo chodzi,o przyjaciela mojego syna.Jak spotkam tych gnoi ,osobiscie im spuszcze manto.!i to takie że z paki nie wyjdą nigdy...bo najpierw udowodnie im winę .Banda patologiczna yroje przrciw jednenu??.tffuu dbo i eodorosty.!.s

Gość gość
dno i wodorosty.!s

Gość gość
Widmo pisze samiczki, rescator 555 też :D to jeden i ten sam zjeb

Gość gość
Same debile tu są oprócz tego pobitego,ktory był dobry dla dziecka.Mam rację o tego chodzi.?.Jesli to prawda to niech się spodziewają sprawy w sadzie bo ja tego tak nie zostawię.Nie żartuję!.dojdę do tego ,kto go pobił.!.s

Gość gość
mój przyjacielu, pier‪doliłem cie w kakaoooooooo :-D mój przyjacielu, podniecałeś mnieeeeee:-P

Gość blednygosc
heheeee widmo po kiego c***a edytujesz swoje wypowiedzi? widzisz ja tez mam mozliwosc je edytowac i wyciagne zupelnie inny sens rozmowy. Chcesz byc pokrzywdzonym? (tak jak zrobiles sie teraz) czy moze zrobie z siebie sierotke ja:D za bardzo bierzesz to forum na powaznie. powaznie:D

Gość gość
Po wczorajszym temacie o Nowym i groźbie odejścia, wyjdzie na to, że Kaszka ma chętke na ten tytuł :)

Gość gość
Kaszka=Kuszka Słownik :o

Gość gość
Kaszka=Kuszka=Kaśka

Gość gość
Kuśka? ;)

Gość kuśkaa
Proszę mnie nie budzić. Jeszcze spię 😴

Gość gość
:) Dobre

Gość gość
Najbardziej zaklamana jest mucha agent sie na niej poznal :D