Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba nikogo nie znajde

Polecane posty

Gość gość

wszyscy faceci w moim wieku sa lysi a ja mnie nie pociagaja tacy:(

Gość gość
to ile masz lat?

Gość gość
wygladem 25 metrycznie 33 a duchem 28

Gość gość
ech a no jest zle a ja wlasnie jestem po roztsaniu:(

Gość gość
i pewnie jestes lysy i po rozwodzie tak jak 90% innych osobnikow

Gość gość
Buehehe 33 kup lepiej kota stara korporacyjna panno :)

Gość gość
kotw nie lubie nigdy nie lubialam ewentalnie moge rozwazyc psa, czy stara panna moze i tak jeszcze niedawno mialam chlopaka i nie bylam stara panna wiec powiedzmy bylam taka jak ty autorko poprzedniego postu o ile nie masz meza, ale widocznie z braku samca dla ciebie stalam sie kims/czyms gorszym czyt stara panna ktora musi sobie kupic kota bo tak wszyscy mowia bo tak jest przyjete

Gość gość
gość dziś Nie poddawaj się i walcz

Gość gość
sorry tu miało być:) gość dziś Nie poddawaj się i walcz

Gość gość
dzieki chcialam tylko powiedziec ze nie mozna oceniac ludzi tak samo nikogo nie mozna przekreslac albo wkladac do jednego worka bo to duzo zalezy od szczescia czy ktos jest sam czy znalazl polowke ja akurat mam pecha bo rzadko bylam sama a bylam praktycznie w dlugich zwiazkach i jak widac szukam dalej, troche przesadzilam z tymi lysymi facetami ale to bylo specjanie w kazdym razie fajnie ze jest tu jedna osoba ktora pocieszyla dzieki.

Gość gość
gość dziś Nie poddawaj się i walcz gość dziś a co autorka tego topicu sadzi na teamt tamtego, nie osoby tej od przyjazni lecz tej drugiej?

Gość gość
Autorko jestes stara panna nie oklamuj sie trzeba byli wychodzic za maz z odpowiednim facetem a teraz to tylko kot alkohol seks w wielkim miescie w wynajetej kawalerce opuszczona przez wszystkich ale fajnie byc indywidualnym niezaleznym "singlem" (brzydze sie tego slowa) bo to takie nowoczesne dzis wszystkie gwiazdy z tvn i mtv tak robia przeciez :)

Gość z charakteru trudna
Co byś chciała przeczytać? Nie każda kobieta może mieć atrakcyjnego, inteligentnego faceta. Powód: takich jest na świecie niewiele. Więc jeśli sama nie należysz do atrakcyjnych kobiet obdarzonych intelektem to muszę Ci przyznać rację: chyba nikogo nie znajdziesz. Jeśli zaś należysz do grupy przyciągających męskie spojrzenia i potrafiących myśleć - masz szansę, ale trudno będzie znaleźć kogoś takiego a i nie wszystko może Ci w nim odpowiadać. A coś mi podpowiada, że skoro trudno jest Ci wzbudzić zainteresowanie kogoś, kto ma włosy to należysz do tej pierwszej grupy. Dodam też, że najlepszy chodzący męski egzemplarz jest już zajęty. Przeze mnie. 32 letni, więc trochę starszy ode mnie. Wysoki, ciemnooki, czarnowłosy, opalony, nie brakuje mu testosteronu i rozumie, że mózg służy do myślenia. Z wyglądu i charakteru idealny. Nie ma dzieci i jest kawalerem, ale mam nadzieję, że to się niedługo zmieni. Tobie nie pozostaje nic specjalnego. Może ktoś się Tobą zainteresuje, ktoś po rozwodzie, wydający połowę wypłaty na alimenty, lub kawaler, który jest kawalerem tylko dlatego, że nie ma alternatyw, bo nie jest w stanie sprostać wymaganiom innych kobiet. Nie myśl, że to będzie ktoś inteligenty i atrakcyjny, ale może będzie chociaż miał włosy. Facet po 30 i brak stałej partnerki - rozumiem, po prostu czekał na lepszy model. Kobieta po 30 i brak faceta - jest tak trafionym towarem, że nikt nie chce nabyć nawet w promocji. Bo dla mnie to jest promocja, skoro swoje wymagania względem faceta obniżasz do "byle tylko miał włosy". Miłego wieczoru życzę. :)