Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagle trafiam na smierdzace kobiety

Polecane posty

Gość gość

Czy one sie wogole nie myja ? cipka smierdzi na kilometr. O fuj. Podmywac sie trzeba .

Gość gość
muszisz sie obracać w atracyjnym i czystym damskim towarzystwie a nie w oborze :D

Gość gość
taka juz natura kobiet ze smierdza

Gość gość
Z doswiadczenia wiem ze nawet te atrakcyjne kobiety potrafia smierdziec. I jak tu o spontaniczny sex jak z krocza smierdzi

Gość gość
:D to faktycznie masz atrakycjne smierdzielki w swoich kręgach idz sie podmyj bo pod napletem masz twarożek :D ty analfabeto z obory

Gość gość
A co ty z ta oborą. Pewnie sam z obory jestes i na kafe chcesz zablysnac wiesniaku hahahha

Gość gość
chłopie czy ty masz swiadomośc jaki smrod wydala twoj fiut >:D:D:D nie masz ! ! to najczesciej jest powodem rozstan ! Smierdzący fiut nawet po kilkudniowym moczeniu dalej j***e ,dokładnie o tym wiesz :D:D:D idz ty śmierdzielu , a towje stopy :D:D lepiej skoncze, bo rzygac sie chce

Gość gość
Ja o higiene dbam zawsze wiec nic mi nie smierdzi. Ty pewnie smierdzisz caly czas. hahaha nawet po prysznicu nadal wali.

Gość gość
DT Forum Strona główna Felietony Zdrowie i uroda Seks i związki Styl życia Kultura Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweCiagle trafiam na smierdzace kobiety Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Ciagle trafiam na smierdzace kobiety gość dziś Czy one sie wogole nie myja ? c*pka smierdzi na kilometr. O fuj. Podmywac sie trzeba . gość dziś muszisz sie obracać w atracyjnym i czystym damskim towarzystwie a nie w oborze smiech.gif gość dziś taka juz natura kobiet ze smierdza gość dziś Z doswiadczenia wiem ze nawet te atrakcyjne kobiety potrafia smierdziec. I jak tu o spontaniczny sex jak z krocza smierdzi gość dziś smiech.gif to faktycznie masz atrakycjne smierdzielki w swoich kręgach lapka.gif idz sie podmyj bo pod napletem masz twarożek smiech.gif ty analfabeto z obory gość dziś A co ty z ta oborą. Pewnie sam z obory jestes i na kafe chcesz zablysnac wiesniaku hahahha gość dziś chłopie czy ty masz swiadomośc jaki smrod wydala twoj fiut >smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif nie masz ! ! to najczesciej jest powodem rozstan ! Smierdzący fiut nawet po kilkudniowym moczeniu dalej j***e ,dokładnie o tym wiesz smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif idz ty śmierdzielu , a towje stopy smiech.gifsmiech.gif lepiej skoncze, bo rzygac sie chce Inne tematy z tej kategorii Wymusiłam pocałunek na przyjacielu. Stało się! No jak to??? gość dziś Ja o higiene dbam zawsze wiec nic mi nie smierdzi. Ty pewnie smierdzisz caly czas. hahaha nawet po prysznicu nadal wali. niech twoaja mamusia sprawdzi jak j***esz syfiarzu :D

Gość gość
Ssij ojcu frajerze

Gość gość
Chłopie polskie kobiety zamiast się myć stosują mocne perfumy! Wiem coś o tym bo mieszkam w Polsce od urodzenia

Gość gość
swoj swojego wyczuje