Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anka_32

kiedy okres po poronieniu?

Polecane posty

długo czekalyscie na.okres po zabiegu? Lekarz mi powiedział ze powinno być tak jak przed ciążą, wtedy miałam cykle 29 dniowe a teraz 33 dc i nie mam okresu a nawet się nie zapowiada... Czekalyscie na wizytę do lekarza aż mialyscie pierwszy okres czy szlyscie Jeszcze przed?

Gość gość
po 3 tyg bedzie-ja tak mialam

Gość gość
dostalam jakos po miesiacu. do lekarza na kontrole poszlam dopiero po pierwszej miesiaczce

Gość gość
W 3tyg po zabiegu owulacja,2tyg pozniej normalny okres.

Gość gość
Na wypisie ze szpitala powinnas miec informacje kiedy isc do ginekologa. Ja bylam przed pierwszym @,ale lekarz i tak kazal przyjsc po.

Gość gość
ja dostalam po poltora miesiaca. ale poronilam w 5 miesiacu. mi nikt nie powiedzial kiedy do lekarza mam isc. moze dlatego ze wypisalam sie na wlasne zadanie a do lekarza poszlam po miesiacu od poronienia

Gość gość
poroniłam w 11 tc. ciąża była obumarła. 12 dni później miałam mega krwawienie. A potem już normalnie co 27-28 dni @

No ja praktycznie poroniłam sama w 10 tyg, tylko zostały jakieś skrawki więc musiałam mieć zabieg i po zabiegu krwawiłam z tydzień a teraz nic...a to już 34dc a przed ciążą cykle były 29 dniowe. na wypisie mam info ze mam po 4 tyg odebrać wyniki histopatologiczne i że sugerują wizyte u lekarza. Poczekam do poniedziałku i tak czy siak pójdę do lekarza

Gość gość
Może zaszłaś w kolejną ciążę :P

napewno nie jestem w ciąży gdyż nie uprawiałam seksu od poronienia....najpierw był zakaz przez miesiac a teraz jakoś nie moge....

Gość taknijakk
I co Anka ? Wrocilo u Ciebie do normy? Bylas u lekarza ?ja wlasnie mam ten sam problem 31 dz a tu nic :-(