Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ma ktos air maxy?

Polecane posty

Gość gość

zna sie ktos na tych butach? szperalam w necie i nie jestem pewna co do oryginalnosci. pomoze ktos?

Gość gość
tez mam. latwo odroznic oryginaly od podrobek ;)

Gość gość
zastanawia mnie metka na jezyku. nie ma nr 9cio cyfrowego. tylko art no.b529. po wpisaniu w wyszukiwarke nie wyskauja mi te buty. mam sie martwic?

Gość gość
nie mam linku. kupilam od znajomej. na nia sa za male podobno...

Gość gość
moge, ale nie wiem jak zamiescic tu zdjecia :)

Gość gość
daj mi chwile :)

niestety ale podróbki na 100%, widać to po wyglądzie, po podeszwie, po szwach no i metka to już kwintesencja podrobki.

Gość gość
cholera no. cos mi nie dawalo spokoju. jutro zwracam.

Gość gość
200zl. niby kupione w galerii... nie widzialam pudelka ani paragonu.

200 ziko za taki szajs. przeciez to na pierwszy rzut oka widać, że to maniana jakas... :/

za 200zł ?! nie ma opcji że kupiła takie buty w galerii, wałki Ci sprzedała jak nic, nie ma takich butów, nike nie wydała takiego modelu, nie ma czegoś takiego jak ART NO, fake na 100%

Gość gość
nie mialam nigdy takich, moglam nie wiedziec. ehhhh tak mi sie spodobaly. z bolem serca jej jutro odniose

one są jakieś chińskie czy tam vietnamskie robione na kształt nike air max skyline, ale nieudolna podróbka, a ta metka to już porażka, no i podeszwa, bardzo brzydkie ogólnie te buty + nie widziałam nigdy całego białego białego modelu skyline. nie polecam Ci kupować butów w ogóle przez internet, idź do galerii do sklepu nike, daj 300zł ale wiedz, że chodzisz w oryginałkach

Gość gość
kwestia gustu,mi sie podobaja. nie sa biale,sa szare,zlamana biel. nie kupuje przez internet. to znajoma!

http://static.pokazywarka.pl/bigImages/5782012/14867780.jpg?1428443432 oryginalne kontra twoje... ślepy by zauważył różnicę. te które posiadasz są fatalnie skrojone... a tu oryginalne skyline http://www.airmaxy.pl/wp-content/uploads/2011/05/Nike-Air-Max-Skyline-42-314205334304-zoom-1.jpg koleżanka miała poniekąd rację, to w sumie taki mix kilku rodzajów air maxów :P oddawaj te paskudy i opieprz życzliwą znajomą

Gość gość
ehhh dzieki wielkie. nie dawalo mi to spokoju,dobrze,ze sie upewnilam. jutro jej oddam. ale zla jestem!

Sindel, te oryginalne które wrzuciłaś to nike air max 90 oryginałki, a te które ma autorka to wzorowane na nike air max skyline, trochę inny model, ale tak czy siak podróba. oddaj jej, niech sama nosi takie buty albo niech wystawi na aukcję, to nikt jej nie kupi. weź kasę i kup porządne :) przestrzegam tak na przyszłość przed kupnem przez internet :)

Gość gość
przez internet nie kupuje butow. poza tym juz dzisiaj siedzac przed kompem przeczytalam mnostwo str na ten temat. na pewno nie kupie przez net. ale jestem wsciekla! co za baba.

swoją drogą, jeżeli serio kupiła je w jakimś stacjonarnym sklepie, to niezłego wałka jej sprzedali, aczkolwiek nie sądzę, że ktoś zrobiłby takie świństwo, bo widać to na gołe oko.

no szukała sobie kozła ofiarnego, jeszcze chciała zgarnąć kasę, myślę, że kupiła je na jakimś allegro i ktoś jej z Chin wysłał, poszukaj na allegro czegoś podobnego, zaraz też coś poszukam i weź to wydrukuj albo weź na telefon i jej pokaż i niech jej w pięty pójdzie.