Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ma ktos air maxy?

Polecane posty

Gość gość
juz jej napisalam. zaczynam szukac na allegro. cale powietrze ze mnie zeszlo. masakra, dalam sie zrobic w balona!

Gość gość
nie wyszlam na szczeescie nigdy. tyle,ze ten nr mnie zastanowil. no i zaczelam szukac i znalazlam. dobra, kupie w sklepie :) az sama z siebie sie smieje. ale czub jestem :) a takie solidne sie wydaja :)

Gość gość
na allegro nawet takich nie ma.

no właśnie miałam pisać że nawet nie ma takich wałków na allegro, gdzie tam naprawdę nie brakuje cudackich butów. oddaj jej, powiedz, że tak się nie robi i żeby powiedziała w którym sklepie kupiła, to pójdziesz kiedyś przy okazji pokażesz im zdjęcie to pewnie wybrechtają. :) trzymaj się, powodzenia w kupnie nowych butów ale już w sklepie stacjonarnym a nie od jakiś pseudo oszustek:)

Gość gość
dzieki wielkie jeszcze raz

Gość TreleMorele1987
Tego typu buty, żeby mieć pewność, że są oryginalne, warto kupować w sprawdzonych sklepach, np w dobiegania.pl :) mają spory wybór różnych marek oraz modeli, w bardzo dobrych cenach: http://www.dobiegania.pl/buty-do-biegania-damskie-c-116.html a buty są wygodne i bardzo dobrej jakości.

Gość gość
Jednak dobrze wiedzieć jaki konkretnie model powinno się kupić, w butach biegowych najważniejsza jest amortyzacja i stabilizacja stopy, duże obciążenia podczas begania moga niszczyć też stawy polecam m.in. ten model sama w nich biegam http://newbalancesklep.pl/obuwie/kolekcja-damska/w750bp3.html

Gość tomus0o
chyba każdy ma air maxy :D ja kupuję po bardzo okazyjnej cenie na tzch.pl :D lepsze tzn dużo lepsze od tego chińskiego allegro

Gość punio
ostatnio kupiłem Air Maxy za 170zł z wysyłką na www.tzch.pl :D niby chińskie ale te oryginalne to też z Chin... na allegro też takie sprzedają tylko 2 razy drożej