Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oladziedzic

Olej Amla do wlosow! Znacie? Polecacie?

Polecane posty

wlasnie tez slyszalam ze niby dziala cuda, ale buteleczka kosztuje chyba z 50 zl ( nie wiem czy na pewno o ten olejek chodzi, bo ogladalam w sklepie dwa, jeden byl tani a drugi wlasnie 50 zl). wiec dalam sobie spokoj. zreszta nie mam cierpliwosci do nakladania olejkow na wlosy :P

Gość gość
mam taki olejek do jasnych włosów - wszystko ok, ale śmierdzi okropnie. Mnie i domownikom bardzo ten zapach przeszkadza, przez to używam raczej sporadycznie, jak jestem sama w domu :P

Gość gość
A ja właśnie zapach uwielbiam! Tylko, ze ja używam klasycznej amli do ciemnych włosów firmy Dabur. Kupuje w sklepie india online, tam nie kosztuje 50zl. 50zl to w ogóle cena za przeproszeniem z d**y. Nawilża, odżywia włosy i są po użyciu takie super gładkie. Ja używam 2 razy w tygodniu albo na noc albo jak jestem w domu w ciągu dnia np. w weekend. Jak w ciągu dnia to jeszcze zawijam włosy w ciepły ręcznik i wcieram lekko podgrzany olejek. Dzięki temu otwierają się pory w skórze i olejek lepiej wnika w skore.

Gość gośćgość
Ej totalnie nie wiedziałam że on taki nie drogi jest w sumie, jak widzę na tym trena.pl :o kupiłam sobie ostatnio arganowy i zobaczę jak się sprawuje. Jak nie da rady to Amla będzie moim kolejnym zakupem ;)

Gość gość
Jeżeli chodzi o olejki to ja najbardziej lubię ten - http://olejek-awokado.pl/ Olejek awokado ładnie pachnie i w dodatku można go też dodawać do jedzenia, więc wzmacnia podwójnie :)

Gość zachka
ten olejek fajny jest ale za dużo zachodu z tym smarowaniem, włosy są bardzo tłuste. ja jestem zwolenniczką działania od wewnątrz, więc amlanu używam w tabletkach https://amlanforte.com/. p.s. plus jest też taki że i waga w dół idzie. :)