Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkasyna

mój syn się zakochał, ona jest dużo starsza

Polecane posty

Gość gość
a skąd wy wiecie, ze matkasyna nie pracuje,że jej mąż nie pracuje? na rencie też można pracować, tylko nie przekraczać progów zarobkowych

Gość gość
prowo,prowo a wy sie dalej jaracie tematem.

Gość gość
jak to prowo to co tu jeszcze robisz?

Gość gość
nic nie robię,parę razy piszę,że to prowo ,nic wiecej. A ty co tu robisz?hehe.

Gość gość
śmieszne, pisząc, że to prowo tylko podbijasz temat :P

Gość gość
I po co były te złośliwości ? Normalni ludzie dyskutują a nie obrzucają się błotem , pomyślcie trochę zanim napiszecie coś głupiego.

Gość gość
nikt nie pisal nic glupiego ani zlosliwego! Prowo to prowo,10/10

Gość gość
wkurza mnie ten , kto pisze, że to prowo.....

Gość gość
gość dziś Odezwała się inteligętna jednostka,hahaha naucz się najpierw czytać bo ze zrozumieniem tekstu pisanego ciężko. ;)

Gość gość
odezwala sie "inteligĘtna jednostka",ta z ostatniego wpisu haha.

Gość gość
0:23, na jakiej podstawie piszesz,że ludzie pisza tu coś głupiego?to u ciebie problem ze zrozumieniem prostych przekazów:jest pytanie,są odpowiedzi co kto myśli,takie prawo forów różnorakich.Że się nie zgadzasz z wypowiedziami nie znaczy,że cos jest zlośliwe czy glupie.Widać mierzysz swoja miarką:(

Gość gość
1. Człowiek głupi nawet gdy potknie się o głupotę to jej i tak nie zauważy. 2. Bezmiar głupoty na tych forach aż wylewa się bokami , bezmyślni ludzie piszą co im ślina na język przyniesie , nie myśląc o tym ,że można tym kogoś zranić. 3. Jeżeli nie zauważyłaś w tych odpowiedziach nic złośliwego i głupiego to jeszcze raz przeczytaj punkt 1. 4. Jeżeli czujesz się urażona przeczytaj swoje słowa " są odpowiedzi co kto myśli,takie prawo forów różnorakich." Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie ;)

Gość gość
nocny gosiu,piszesz w swoim imieniu,nie mierz wszystkich piszacych jedna miarka. Jak chcesz cos napisac,to pisz w temacie i po sprawie,nie jestes od osadzania kto jest wg ciebie glupi czy zlosliwy,infantylny,itd.Temat jest o kims kto sie zakochal w starszej kobiecie a sprawa tyczy wcale nie tylko zakochania a i sytuacji w domu rodzinnym . Pani matka zamikla,bo widocznie przerazily ja byc moze prawdziwe opinie o tym,co wyzej a nie z powodu stylu wypowiedzi.Wiec wyluzuj gosciu.

Gość gość
gość dziś hahaha Zamilkła ale tylko dlatego ,ze banda nieudaczników myśląca ,ze jest Sherlock Holmes zrobiła z niej patologie. Wysnuła na podstawie paru postów jak tam ciężko i oskarżyła tą matkę. A patologia z kafe dalej jątrzy i broni swojej głupoty. Mam takie samo prawo do osadzania i szydzenia z głupoty jak wy do osadzania tej rodziny.

Gość gość
a ty jestes rzecznikiem tej matki czy jak?wiesz tyle samo,co inni i tez osadzasz.Sytuacje zwiazane z synem a potem opowiesci rodzinne byly w kilku postach,ale poparte jej a nie jakimis innymi wpisami,klarownie nazwane. Dwa,krytyki nie trzeba sie bac tylko i z niej wyciagac wnioski a nie uciekac i zamiatac pod dywan.

Gość gość
matkasyna weszła,wymysliła historię,podkręciła,od tygodnia jej nie ma a wy dalej rozkminiacie hehe.

Gość matkasyna
Zamilkłam, bo dosyć miałam mieszania mojej rodziny z błotem i nie zamierzam się tłumaczyć. W kilku postach nie da sie napisać wszystkiego. Np. tego, że mój syn imprezował w czasie wakacji, a nie non stop, tego, ze mój syn chce być mechanikiem samochodowym, a ja nie będę mu zabraniać realizować swoich marzeń, tak samo jak syn sam chciał iść do szkoły zaocznie, żeby móc zdobywać juz doświadczenie, a jednocześnie zdobywać fachową wiedzę w szkole. Moi rodzice strasznie chcieli, żebym była księgową i nią jestem, ale bardzo nie lubię swojej pracy, nie będę zmuszać swoich dzieci, żeby realizowały moje wyobrażenia o ich życiu!!! Resztę przemilczę, bo i tak co bym nie napisała, to będę mieszana z błotem.

Gość gość
Debilu dziś jeszcze raz przeczytaj sobie ten watek i nie znajdziesz tam nic co rzucało by światło na cala sprawę ale Wy krytykanci z bożej wolki oprócz tego ,ze obrzuciliście ja błotem to jeszcze dodaliście fakty wyssane z palca. A do tego autorka nie prosiła o krytykę swoja i swojej rodziny. Ty tez nie ale masz to na co zasluzyles/as

Gość gość
wow,gościu jedziesz po kimś(jakim prawem?)-'debilu','blotem','masz na co zasluzyles/as'-pan(-i) jest od wymierzania kar w necie? Nerwy ponosza jakos goscia,np neo-spazmine może trzeba by wziać?

Gość gość
gość 2015.04.22 wow,gościu jedziesz po kimś(jakim prawem?) X Prawem tego forum :)

Gość gość
matkasyna 2015.04.22 Brawo , to forum to zgnilizna , nic dobrego tu nikt nie napisze. Z normalnych ludzi tylko patologie zrobią a sami pewnie w patologicznych rodzinach czy związkach żyją.

Gość gość
i tacy powinni być rodzice zadowoleni ze szczęścia swojego dziecka :) popieram :) moi rodzice to dawno by zaczęli narzekać jak by znikał im :) ale bardzo dobre podejście ze strony matki poznać można przy jakiejś okazji ale nie ingerować za bardzo . :)

Gość gość
a ty chlopcze przeczytales caly topik? po 1e to bylo prowo po 2e matka wcale tak zadowolona nie byla po 3e po co po prawie roku odkopujesz temat?nudzi sie?

Gość gość
czemu taki temat to niby prowo ???? swiat się zmienia i takie przypadki są coraz częstsze

Gość gość
gość dziś czemu taki temat to niby prowo ???? swiat się zmienia i takie przypadki są coraz częstsze x Bo jest niewygodny dla dewotek z tego forum :) Tu same obrończynie moralności cudzej :)