Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewictwo po 20r zycia to szacunek do ciała

Polecane posty

Gość gość

coś pieknego

Gość gość
Juz mamy dosc tych tematow. Skoncz. Straciłam dziewictwo w wieku 19 lat. Z mężem. Dobranoc.

Gość gość
Temat idealny! Dziewictwo

Gość gość
tylko lochy przed 20tką to robią

Gość gość
Jezu, mialam 16 lat i bylo ok... Bylo bosko. A wieku 20 bylam w ciazy. Nie ublowem nad tym, bo naprawde nie ma nad czym! TReraz dobiegam 30stki i naprawde wszyscy maja to w d...., bo zacznynają sie powazne problemy zdrowotne, ordzinne itp...

Gość gość
Problemy bo bralas tabletki anty

Gość gość
nigdy nie bralam anty. Problemy ludzi 30..

Gość gość
mialam 16 lat i bylo ok... Bylo bosko. A wieku 20 bylam w ciazy. XXX Nie ma sie czym chwalić :P

Gość Demiiiiiiiiiii
jak to nie ma? Seks jest fajny i bylo mi fajnie... :) Ciaza normalna rzecz. Jak wspolzyjesz bez zabezp. mozesz zajśc... Nawet w wieku 14.... Ja mialam 20:)

>>>dziewictwo po 20r zycia to szacunek do ciała<<< Ale nie dla siebie. x Jak widać, dla PRYMITYWNYCH CIULI, liczy się TYLKO CIAŁO :(. x Dla MĘŻCZYZN liczy się KOBIETA, a nie konkretny KAWAŁEK JEJ CIAŁA :) :) :). x Możecie Panie wybierać :D, między MĘŻCZYZNĄ :), a kafeteryjnym prawikiem-ciulikiem :D :D :D.

Gość gość
Nie zakładanie tematów o dziewictwie to szacunek do ciała szklistego użytkowników kafeterii.

Gość gość
Już dajcie spokój tym prawiczkom. Mój facet też nim był a żaden z niego '' ciulik''. Misio jak zwykle musi zgrywać maczo, który żadnej nie popuści :P

>>>Już dajcie spokój tym prawiczkom. Mój facet też nim był a żaden z niego '' ciulik''.<<< Każdy z nas był kiedyś prawiczkiem :). Nie piję do Twojego faceta :), tylko do przygłupów, obrażających dziewczyny, bez kawałka błonki. x >>>Misio jak zwykle musi zgrywać maczo, który żadnej nie popuści<<< Czemu macho? x To właśnie ciuliczki :D, macho udające :D, tak podniecają się istnieniem błonki. x Mężczyzna szuka kobiety, a nie błonki :) .

Gość mówię co widzę
Znów ten psychotłuszczak z kompleksem dziewic. Udaje, że nie zależy mu na dziewictwie hipotetycznej kobiety, która oczywiście nigdy go nie zechce. W rzeczywistości jest zafiksowany na dziewictwie. Zakłada tutaj setki tematów o tym, jak to brzydzi się kobietami, które utraciły dziewictwo, nie tylko na skutek penetracji, ale także wskutek wypadku komunikacyjnego. Jest dewiantem i sfrustrowanym żukiem, toczącym swoją gnojową kulkę,jak Syzyf, pod górę własnych kompleksów.