Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstępy przeszkodą aby poznać faceta

Polecane posty

Gość gość

Mam problem taki, że nigdy nie poznam faceta bo mam dużo rozstępów i nie umiem się otworzyć na facetów, nie zniosę tych pytań "a co Ci się stało" "a co to jest?" ;/ a mi się nic nie stało, po prostu kiedyś byłam strasznie chuda, potem przytyłam nagle, i mi się zrobiły ;/ do tego piersi obwisłe ;/ I jak już wchodzę w jakąś relację to potem się wycofuję, rozbiorę się tylko po alkoholu, tak samo seks ;/ nie wiem jak sobie z tym poradzić, potrzebuję faceta, ale naprawdę to dla mnie bariera nie do przejścia. Już stwierdziłam ze będę poznawała lepiej facetów na internecie i im to z góry powiem, niż jakby mieli być zdziwieni potem bo myśleli że będę miała takie super ciało

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
a na internecie to tez nie wiadomo gdzie kogoś poznać, bo sami dziwni faceci ;/ z kilkoma sie spotkałam ale mam złe wspomnienia ;/

Też mam rozstępy. Nigdy ich nie chowałam, nie udawałam że nie istnieją. Mam narzeczonego. W niczym mi nie przeszkadzają.

Gość gość
ale zrobily Ci się zanim go poznałaś czy już w trakcie jak z nim byłas? :P Ja też kiedyś miałam jednego faceta co sie przy nim czułam w 100% swobodnie i miałam gdzieś te rozstępy, ale juz dlugo nie jestesmy razem z innych powdów, i już bym nie chciała z nim być, ale drugi raz ciezko bedzie spotkać takiego faceta jak on, co będe mogła się poczuc przy nim swobodnie ;/ Teraz sie z takim jednym spotykam, to ostatnio jak byliśmy na kolacji to w trakcie rozmowy coś wyszło, ze zaczął krytykowac grube dziewczyny więc już stwierdziłam ze nic z tego bo skoro jest taki krytyczny to rozstępy tez bedą dla niego pewnie oblesne i masakra ;/