Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam mu powiedzieć że mam dziecko?

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję Waszej pomocy. Jestem samotną mamą 4 letniej dziewczynki. Mam 25 lat, pracę, mieszkanie- jestem niezależna finansowo. Z ojcem mojej córki nie ułożyło nam się z powodu niedopasowania, rozstaliśmy się w przyjaźni. 3 miesiące temu poznałam przez Internet pewnego faceta. Na początku podchodziłam.lekko do tej znajomości i nie wspomniałam mu o dziecku. Chodziłam na randki z nim, miło spędzałam czas. Po około 2 miesiącach luźnych spotkań nasza znajomośc zaczęła przeradzać się w coś więcej- poszliśmy ze sobą do łóżka, coraz częściej się spotykamy, on mówi mi coraz więcej czułych słów i widać że się zaangażował. Wiem, że teraz muszę powiedzieć mu o córce. Boję się tego, boję się że go stracę a zależy mi na nim. Nie wiem czy on zaakceptuje kobietę z dzieckiem, bo jest wolny, bez zobowiązań, z dobrej rodziny i wykształcony. Jak mam mu to powiedzieć? Pomóżcie.

Gość gość111
Wiesz przecież dobrze, że jeśli chcesz z nim być, to i tak prędzej czy później będziesz mu musiała powiedzieć o dziecku. Jeśli mu to nie będzie odpowiadało, to i tak nie będzie chciał z Tobą być. Lepiej rozstać się szybko, i mieć więcej czasu na szukanie kogoś, kto będzie chciał się zaopiekować zarówno Tobą, jak i dzieckiem. Czemu nie powiedziałaś mu od razu?

Gość gość
przecież widac po tobie roz\klap\iucho że byłaś w ciąży, bo ciała na pewno fajnego już nie masz. Poza tym dać doopy po 2 miesiąchc znajomości... to jednak prawda że samotne matki to łatwe wory na sp\ermę. Niech facet sobie podyma ciebie szmato bo poważnie na pewno z samotną matką się nie zwiąże i do tego taką łatwą co szybko wskakuje do wyra 🖐️

Gość gość
normalnie

Gość gość
rzuci cie jak sie dowie

kto skasował mój post? Nazwałam autorkę manipulatorką, bo CELOWO zataiła, a więc okłamała swojego ukochanego.

Nie zakładałabym najgorszego, niektórzy faceci nie mają problemu z zaakceptowaniem dziecka :) i nawet się z nim szybko potrafią zżyć.

Gość gość
Za długo trzymalas w tajemnicy,jesteś spalona !!! Zostawi cię ze zatailas :-) sama sobie jesteś winna ,to siecmowi na początku a nie po którymś tam numerki ,pomyśli ze dziecko.masz z opuszczania się,opinie sobie wyrobilas u niego :-).

Gość gość
Spartoliłaś sprawę. Następnym razem powiedz o tym na samym początku znajomości.