Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepszy fotelik samochodowy powyzej 9kg

Polecane posty

Gość gość

Interesuje mnie taki montowany tylem i przodem. W tescie bezpieczenstwa 5 pkt. Co polecacie?

Gość gość
Zadna nie kupowala fotelika???

Gość gość
Ja mam taki fotelik. Przeszedł szwedzki PLUS TEST, czyli jest bardo bezpieczny. Tylko niestety nie wszędzie można go kupić. U mnie, w całkiem sporym mieście, stolicy województwa, tylko były w jednym sklepie foteliki tej firmy. Axkid Kidzone ( jest jeszcze Axkid Duofix czy jakoś tak i inne modele). Montowany tyłem i przodem, sprawdza nam się bardzo fajnie. Dziecku jest wygodnie, jest bezpieczne. Fotelik mocno się trzyma.

Gość gość
my mieliśmy be safe izi comfort x3 bezpieczny i wygodny dla dziecka teraz już zmieniliśmy na 15-36 też na be safe iZi Up X3 Fix

Gość gość
zastanawialam sie nad tym szwedzkim ale jest bardzo drogi.. chyba 1800zl... a u mnie pewnie wystarczy na 1,5 roku bo pierwszy fotelik po pol roku jest za maly

Gość gość
Romer King II LS

Gość gość
Mam besafe izi plus do 25 kg oraz besafe izi kid do 18 kg.

Gość gość
ale Romer king jest montowany przodem a ja bym chciała tyłem.. foteliki montowane przodem nie są bezpieczne dla dziecka

Gość gość
Maxi cosi ma jeden fotelik montowany tylem. Niestety nie pamięta nazwy ale nie jest drogi - okolo 800-900zl.

Gość gość
Maxi cosi mobi! ;)

Gość gość
a nie maxi cosi tobi?

Gość gość
Toni jest do jazdy przodem. Na bank mobi!

Gość gość
cybex juno fix

Tak, to dobry fotelik. Co więcej, można go regulować, więc tak naprawdę starczy na 3-4 lata!

Ooo, to najwyraźniej muszę się przejść do sklepu, bo też ostatnio szukałem. Niestety, na rynku jest jednak zbyt duży wybór i człowiek nigdy nie wie, na co sie zdecydować. Tu chyba jest dobra relacja ceny do jakości, z tego co widze po opiniach na necie.

To prawda. Niestety, znaleźć dobry fotelik w calym zalewie chłamu, to nie lada wyczyn. Ale widze, ze tutaj polo wychodzi naprzeciw oczekiwaniom mlodych rodzicow.

Gość gość
Dobrym fotelikiem jest też Cybex Pallas . Nasz syn jeździ w nim od dwóch miesięcy.

Gość gość
Cybex Pallas w grupie wiekowej od 9 mies do 12 lat z wysoką regulacją oparcia na pozycję spania . My też go mamy. Według mnie lepiej sięgnąć po droższy fotelik który będzie na długie lata . My w Niemczech daliśmy za niego 219 euro.

Gość gość
Ja polecam Axkid Duofix. Fakt, jest drogi, ale jest porządny, montowany przodem i tyłem, na pas i na isofix no i montowanie jest najłatwiejsze ze wszystkich RWF-ów.