Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba właśnie moje małżeństwo legło w gruzach

Polecane posty

Gość gość
jest no/wennna pom/mppe/janska uratowała moje małzenstwo na yutybe

Gość gość
Autorko, jak dla mnie to powinnas odejść od tego czlowieka. Szanuj sie. Pewnie napiszesz ze latwo powiedziec, gorzej wykonac. Ale w zyciu jest tak, ze nic nie jest skomplikowane i trudne dopoki sami tego takim nie uczynimy. Odejdz od niego, jesli nie wyobrazasz sobie na zawsze to przynajmniej na jakis czas. Chociaz ja na Twoim miejscu nie dawalabym tu juz zadnego czasu.

Gość gość
I nie pie*****ie ze kobieta sama sobie zapracowala na takie a nie inne chamstwo ze strony męża. To ON jest chamem z natury, a nie że ona zrobila z niego chama. Blagam Was!!!

Gość gość
Nie, ona na pewno nie jest winna jego chamstwa. Ale jest winna temu, ze jej dziecko sie wychowuje w chamskiej atmosferze.

Gość gośćautorka
jak a razie to wiem jedno na pewno się pierwsza nie odezwę w sensie że ja nie wyciągnę ręki do zgody, czuję się poniżona niechciana i w ogóle to nie wiem czy on nawet na ten moment pojął powagę sytuacji pewnie wydaje mu się że ja jak przeważnie zawsze pierwsza się "odezwę" bo tak jak już tu ktoś trafnie określił tak go nauczyłam.

Gość gość
Nie wiem o co chodzi ale to ze jestes po ciazy nijak sie ma do dbania o siebie ja nie moglbym byc z gruba kobieta bo jest to dla mnie nieestetyczne i nie ma sie o co wsciekac tylko wykup karnet na silownie zadbaj o siebie dla swojego dobra kobiety po ciazy czasami wygladaja jak fleje... nie dbaja o siebie cipki nawet czasaminie chcevim sie golic ...

Gość gośćautorka
w tym wszystkim widzicie jest jeszcze jeden wątek, otóż w jego rodzinie są osoby chore na schizofrenie i inne nerwice czasem mysle i boje się ze to stąd takie zachowanie , poza tym mój mąż był wychowany jak to się mawia 'zimny chów" i na tym etapie małżeństwa wiem już że taki styl wychowania ma ogromny wpływ na dorosłe życie .

Gość gość
Dopóki z nim jestes rowna sie temu ze caly czas dajesz mu szansę na kolejne powtórki z rozrywki. Niewazne czy unosisz sie honorem i postanawiasz byc twardą jędzą. Nie baw się juz w zadne wyciaganie czy niewyciaganie ręki, po prostu odetnij raz i ostatecznie "pępowinę" od niego i od tej chorej sytuacji i koniec. Juz za duzo szans dostal z Twojej strony.

Gość gośćautorka
no co wy kobiety? nie jestem jakimś obdarciuchem ani nie mam 100kg, chodzę do pracy wiec jakoś wyglądam , co nie zmienia faktu że przytyłam , owszem ale on to też nie brat pit też nie wygląda jak kiedyś, chyba zwyczajnie mu zpowszedniałam. przepraszam że piszę wam to tak chaotycznie ale to efekt stanu w jakim się dziś znajduję.

Gość gość
No to masz najlepszy dowod na to, ze dalsze zycie z tym czlowiekiem Cie zniszczy i zniszczy Twoje dziecko. Jak juz tu ktos mądrze napisal ->zdrowy egoizm<-, to on powinien Ci teraz przyswiecac.

Gość gość
Nie szukaj powodow jego zachowania, nie usprawiedliwiaj go. Kazdy jakis jest i za zachowaniem kazdego z nas stoją jakies powody. Ale zaden powod ku temu zeby niszczyc sobie zycie nie jest dobrym powodem.

Gość gość
Moj facet, wlasciwie juz byly, od paru miesiecy zachowywal sie tak samo, az w koncu zakonczylismy zwiazek (po 8 latach). Tak, jak ktos napisal, jest on nerwowy i zawziety,i faktycznie mial kochanke.

Gość gość
autorko i jak tam sprawy? ja jestem w popdbnej sytuacji niemlaze identycznej :O

Gość gość
oni najczesciej zaczynaja sie tak zachowywac jak maja juz/maja na oku nowa pania

Gość gość
hej dziewczyny wiem, że jesteście piękne i wspaniałe, tylko musicie w to uwierzyć same. Tkwicie w tym piekle a tam czeka na Was RAJ. Piszę to z autopsji. Miałam takiego męża, który potrafił się na mnie wydrzeć z byle jakiego powodu, niekiedy przy znajomych. Myśl o rozstaniu narastała długo. Tłumaczyłam jego zachowanie tym, że miał ciężkie dzieciństwo z tą różnicą, że on mnie przepraszał. Gdy już szklanka goryczy się przebrała, gdy zaczął czepiać się dzieci z błahych powodów, rozwiodłam się sama dla siebie i dzieci. I uwierzcie mi była to dla mnie najlepsza rzecz w życiu. Pozwoliła mi się uwolnić od toksycznego związku z psychopatą. Psychopata błagał, żebym nie brała rozwodu. On żył i był szczęśliwy, wszystkie swoje niepowodzenia życiowe i kompleksy realizował w naszej rodzinie. Odcięłam mu tę możliwość w samą porę. Dziś jestem szczęśliwą roześmianą kobietą i mam szczęśliwe spokojne dzieci. Napiszę Wam warto było. Pozdrawiam i ściskam mocno. Tam czeka RAJ!! za tym piekłem czeka RAJ!!

Gość gość
Mój były mąż ma zasądzone alimenty na dziecko, ale wykręca się od płacenia. Do tej pory nie zapłacić ani grosza, a na pewno ukrywa dochody. Szukam detektywa, który by się tym zajął i znalazłam tę stronę http://invigla.pl/ - czy ktoś korzystał z usług tego detektywa?

Gość gość
Autorko, nie rozumiem, na jaką ty jeszcze reakcję czekasz, przecież już otrzymałaś reakcję, zwisa mu to, czy się rozejdziecie, czy nie, więc sytuacja jest bardzo jasna. Zacznij planować rozstanie i to jak najszybsze - twoje rozminki na temat jego rzekomych chorób i jego usprawiedliwianie niczego konstruktywnego dla ciebie nie przyniosą, bo koleś cię po prostu nie szanuje.