Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zyciowe nieudacznice, praczki,pomywaczki bez wypracowanej emerytury, porażka

Polecane posty

Gość gość

nie wyobrazam soebie takiego zycia :D na utrzymaniu faceta Być nikim

Gość gość
Przecież to własnie ty jesteś nikim, zdziro kopnięta w zad przez żonatego :D

Gość gość
Zajmowanie się domem to też praca ;) Mój mąż opłaca mi ZUS ;) Ja zajmuję się domem, dzieckiem, do tego kończę już drugi kierunek studiów. ;) Mam swoje pieniądze. Żyć nie umierać. 🖐️

Gość gość
już lepiej być praczką i pomywaczką niż worem na spermę dla obcego chłopa

Gość gość
ty chyba jesteś przygłupia, jeśli wypisujesz tutaj takie brednie, wypad durniu

Gość gość
a po co ci te studia skoro i tak nie pracujesz i nie bedziesz pracowała ? :D tylko nie mow ze robisz to dla siebie i to ''samorozwoj'' :D

Gość gość
ponieważ chcę być wykształcona i posiadać wiedzę w dziedzinach, które mnie interesują ;) To czy pójdę do pracy czy nie zależy ode mnie a nie od męża. On woli bym była w domu, ale nie zabrania się spełniać jako kobieta pracująca. Poza tym kiedyś może go zabraknąć. A ja nie chce zostać z niczym. Wykształcenie daje mi wiele możliwości.

a jaka ta emeryturka? po 35 latach przepracowanych w (kamieniolomach)?1800zl ? parodia

Gość gość
Wykształcenie daje mi wiele możliwości. xxx no nie sądze, chyba ze ukonczysz zagraniczną uczelnie albo prawo na UW, UJ albo bedziesz inzynierem na politechnice albo skonczysz medycyne, to są kierunki prestizowe. Papierek z prywatnej uczelni na nikim nie robi wrazenia, byle debil ma licencjata... 40 latka z wyzszym ktora nigdy nie pracowala to pracownik śmieciowy, nikt takiej nie zatrudni skoro ma do wyboru 100 innych, lepszych, mlodszych, lepiej wyksztalconych, doswiadczonych ;) u mnie w firmie szef zatrudnil ostatnio dziewczyne na stanowisko dyrektora dzialu marketingu ktora to PRACUJE OD 15 roku zycia ! Zaczela jako gimnazjalistka przy ankietach telefonicznych, potem jako 18 latka w windykacji telefonicznej, potem w dziale sprzedazy, byla w kilku firmach, ma 24 lata, jestem pod wrazeniem jej doswiadczenia, a ty ? kura domowa i tyle :classic_cool: 🖐️

Gość gość
panstwowa emerytura to lipa. Zal mi ludzi ktorzy pracuja na etacie i sie ciesza bo z kazdym rokiem blizej do emerytury. Naiwniacy

Gość gość
A ja proponuje, abys nie martwila sie cudza emerytura, tylko soba:D Bo co ci do tego:P

Gość gość
dochod pasywny. To jest to do czego ludzie powinni dazyc a nie jakas tam praca do 67 roku zycia. Kompletna strata czasu i zdrowia.

Gość gość
jestem wykształcona i zaden zonaty mnie nie kopnął ,co najwyżejja to mogę zrobić :D do tego analfabety który szkaluje pod kazdym ,wez leki :D

Gość gość
Co za zazdrośnica :P Co nikt Cię nie chce, że wyżywasz się na tych, które mają rodzinę i potrafią o nią zadbać?