Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kafe ma jakieś połączenie z Facebookiem ?! Jestem w szoku.!

Polecane posty

Gość gość

Jestem w szoku. Link do facebooka Noxelli i jej dane latają po całym forum. Ale nigdy na jej profil nie wchodziłam, bo mnie to nie obchodziło. A nagle pojawia mi się "osoby, które możesz znać: Anna Katarzyna Marciniak (Noxelia)" Przecież nie mamy wspólnych znajomych... Ja nawet w poznaniu nigdy nie byłam... Szok!

Gość gość
Maila jej pewnie wysłałaś

Gość gość
nic jej nie wysyłałam... Raz czy dwa tematy o niej czytałam i to wszystko. Nawet nie pisałam na tych tematach... W propozycjach do zawarcia znajomości mam jeszcze kilka takich osób.. Ani nas znajomi nie łączą, ani praca, ani miejsce zamieszkania nic kompletnie... Ciekawe czy są z kafe!

Gość gość
jak podałaś tego maila przy rejestracji nicka na Kafe to ma połączenie

Gość gość
A nie wpisywałaś przypadkiem w googla jej nazwiska albo nie wyszukiwałaś w wyszukiwarce Facebookowej?

Gość gość
Proste. Ciasteczka śledzące. FB widzi, poprzez to co masz na komputerze, że pojawia się jej nazwisko. Wyszukuje ją w swojej bazie i ci podrzuca jako propozycję. Ale tajemnica :D

Gość gość
Masakra jakaś. Poważnie nigdy nie wpisywałam jej nazwiska, imienia, nic. Nie mam tu konta więc e maila nie podawałam. Nigdy z nią nie miałam do czynienia prócz tego, że ze dwa razy otarłam się o temat o niej.

Gość gość
to nie kafeteria tylko google, przeglądarka. Kiedy jesteś np. zalogowana na gmalu i chodzisz po internecie google zbiera wszyyyystko co się da o Tobie :). Zaloguj się na innego maila i zobacz że wyświetlać się będą np. zupełnie inne reklamy

Gość gość
A ktoś z was wie coś więcej o tabasco? Np w jakiej miejscowości mieszka ? Bo ją mi chyba też wyszukało... :O:O

Gość gość
nie mam gmaila. Mam pocztę na wp.pl

Gość gość
Są programy, które pokazują gdy jest się w internecie, ile stron w danej chwili śledzi nasz adres i zbiera dane. Możesz nawet nie wchodzić na daną stronę, nigdy tam nie być, ale wchodząc na stronę a, ur******asz proces. Strona a łączy się z b, która to, łączy się z c. Za to odpowiada nie tylko Google, chociaż to jest potężna maszyna szpiegująca. Czyścić pamięć z tego g****a.

Gość gość
W jaki sposób mam to czyścić?

Gość gość
włóż kompa od czasu do czasu do pralki

Gość gość
a czy kiedykolwiek wyszukiwarki google używałaś? Nie musisz mieć qmaila. Wystarczy, że w google szukałaś kiedykolwiek nazwy z nią związanej, lub google wziął słowa/klucze z kafeterii i już. Standard.

Gość gość
e tam lepiej w zmywarce

Gość gość
Używam google jak każdy, ale jej żadnych danych nie wpisywałam. Jeśli jest możliwość, że słowo klucz czyli "noxelia" lub jej imię i nazwisko wzięło się z kafe to pewnie tak to się stało,

Gość gość
zainstaluj programy ale z głową odznaczając ewentualne dodatki ccleaner odkurzacz superantispyware i czyść nawet codziennie zależnie od intensywności korzystania z netu

Gość gość
nie badz glupia i nic takiego nie instaluj-ja zglupialam i zainstalowalam jakis ccleaner i mi sie zarazil laptop syfem,bylo czarni kilka dni,az znalazlam experta.Te ccleaner to szpiegowskie programy i nie jest prawda ze czyscza.ale robcie jak chcecie.wasz komp.ja juz nigdy sie nie dam oszukac

Gość gość
mnie tez sie pojawila na FB Noxelia i co z tego?kazdy ma prawo istniec.

Gość gość
"Są programy, które pokazują gdy jest się w internecie, ile stron w danej chwili śledzi " x x mam program nie mam fb ale mnie fb śledzi

Gość gość
mnie tez sledza,wszystko wiedza gdzie i ci -niczego nie robie wiec niech mnie sledza.