Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noida

co moge ugotowac z tych produktów

Polecane posty

Gość noida

witam, mam problem poniewaz wkopałam sie w sytuację w której nie mam zadnych pieniędzy a wypłata mi się spóźnia. od razu zaznaczam ze mieszkam sama, z dala od domu i nie chcę nikogo angazowac w zywienie mnie. co mogę przygotowac do jedzenia zeby przezyc te kilka dni. w domu mam nastepujące produkty: makaron, ryż, kaszę (jaglana, gryczana), resztkę mleka, mąkę, pomidory, przecier pomidorowy, czerwone wino, bulion, zamrożony kawałek kiełbasy, oliwe, oliwe truflową, tortille, anchois. poki co gotuję z tego pastę z oliwą truflową i pastę neapolitańską (pomidory, anchois, wino, przyprawy) ale może któraś z pań ma jeszcze jakies pomysły. dziękuję i pozdrawiam

Gość gość
To oczywiste i łatwe ryż na mleku

Gość gość
odpada, za mało mleka, mam tak moze z pól szklanki, akurat zeby rozrobic z mąką i oliwą truflową i i wlac do makaronu

Gość gość
Kasze ugotuj podsmaz cebule jak masz i tez pojesz. Z maki zrobisz cos takiego jak nalesniki, na wodzie da sie zjesc. . Masz makaron pomidory to zupe pomidorowa , tez da sie zjesc. Pokąbinuj . Tydzien swobodnie wytrzymasz. Ja jadam raz na dwa dni raz dziennie i zyje tyle ze. niepracuje.

Gość gość
dzięki, zrobię tę kaszę chyba ;) ja wlasnie tez dużo nie potrzebuję, dwa posiłki dziennie mi w zupełności wystarczą, dlatego tez nigdy nie przywiązuje wagi do takich rzeczy jak zapasy zywnościowe