Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kupić za te pieniądze

Polecane posty

Gość gość

udało mi się zarobić na sprzedaży paru niepotrzebnych rzeczy chce za tą kasę coś kupić. To tylko 700 zł ale chce żeby to było coś dla mnie i żeby było ponadczasowe. Jak nic nie kupię to ta kasa rozejdzie się na domowe zakupy albo coś dla dzieci. A to ma być coś dla mnie nie nowe zasłonki czy zabawki. Jak myślicie co kupić?

Gość gość
ja bym kupiła biżuterię

Gość gość
moja kuzynka kupila sobie telefon w media markt samsung ale fajny duzy nie pamietam jaki to dokladnie model. za 570 zl z******ty gdybym miala tyle gotowki to bym sobie kupila. ewentualnie tablet, jakies markowe ubrania, kosmetyki, drogi perfum, pojscie do najlepszego fryzjera lub do spa, albo wykup karnet na basen moze nauka plywania jesli nie umiesz, aerobik, fitess, nie wiem zrob co Ci sie podoba, czego potrzebujesz z tych rzeczy ktore wymienilam najbardziej. morze rzeczywiscie pomysl o jakims relaksie, moze jakies masaze w koncu zajmowanie sie dziecmi wymaga duzo wysilku, nerwow, czasu.

Gość gość
dzięki, ja pracuje ale wiecie jak to z wypłatą- rachunki spożywka, chemia kasa idzie jak woda. Tak myślałam o czymś ze złota, albo o zegarku, rozważam też zrobienie sobie jakiegoś fajnego kursu:)

Gość gość
Zegarek, torebka, weekend w spa ;)