Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

macie internetowych znajomych???

Polecane posty

Gość gość

utrzymujecie takie znajomosci? ja mam juz 24 lata i w sumie rok temu poznałam kilka osób na takim jednym forum ale powaznym forum tematycznym o muzyce, starym kinie , winylach etc. no i tak sobie z nimi gadam czasem przez maile, komunikatory. Czy to nie jest głupie i dziecinne ? Nie powinnam ich poznać, zorganizować jakiegoś spotkania żeby nie było tak dziecinnie, trochę jak w gimnazjum dziecko by mogło powiedziec , że ma przyjaciół ale z internetu....no nie wiem... sama sie dziwnie z tym czuję im dłużej ich znam bo czuję, że tak naprawdę ich nie znam w realu, że tak powiem

Gość gość
Oj tam wymyslasz kobieto

Gość gość
z gier MMORPG się liczą? jak tak to mam nawet od jednego mam zaproszenie na piwo

Gość gość
to znaczy wiadomo, że czasem na jakimś forum sie wypowiem i nie mam potrzeby poznawania tych ludzi bo forum jak forum słuzy do wymiany zdań, ale jak sie utrzymuje regularny kontakt z kimś, wie sie dużo rzeczy o tej osobie, a nie widziało sie jej na oczy oprócz zdjęcia na fejsie to w sumie sie zastanawiam czy to jest normalne. Rozmawiałam kiedyś z takim nastolatkiem i zapytany o znajomych powiedział, że ma znajomych z internetu ale nigdy ich nie widział, ale go wspierają i słuchacze powstrzymywali śmiech tak im się to absurdalne wydawało, że młody głupi chłopak takie rzeczy opowiada, jacy znajomi. I to mnie zmusiło do refleksji. czy takie znajomości nie sa głupie, dziecinne, bezsensowne, nierealne?