Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani załamana

pies operacja usunięcia masy kałowej pomocy

Polecane posty

Gość pani załamana

witam ,może mi ktos cos doradzic w temacie? pies trzeci dzień nie może sie wypróżnić ,własnie wrócilismy od weta ( kolejny raz) była lewatywa z oleju parafinowego,czopki,zastrzyk ...jesli dzis sie nie załatwi konieczna bedzie operacja. Jestem załamana bo wet mówi że to jest ulokowane w bardzo złym miejscu ,między pęcherzem a miednicą . Czy może mi ktos doradzić wesprzec dobrym słowem,opisać jak to sie odbywa?

Gość gość
jak masz zatwardzenie to idziesz do lekarza i usuwasz kupę? zmień karmę psu

Gość gość
gość dziś jak masz zatwardzenie to idziesz do lekarza i usuwasz kupę? zmień karmę psu x stuknij się w łeb i nie udzielaj się jak nie masz pojęcia. Autorko nie wiem jak to się odbywa,moja dostała czopki i pomogło od razu,ściskam was

Gość pani załamana
zmień karmę ...gdyby to było takie proste,pies nic nie je bo po 1 nie może ,po 2 nie chce

Gość gość
Ja nie mam psa, ale mój kot miał taką dolegliwość. Miał wtedy około pół roku, zaczął czuć się coraz gorzej, leczenie zachowawcze nie pomogło, aż w końcu był operowany. Weterynarz też mówił, że jest źle, że może nie przeżyć, a jednak minęło już 7 lat i wszystko jest w porządku :) Życzę Tobie i Twojej psince wszystkiego dobrego. Głowa do góry, trzymam kciuki!

Gość gość
Powinnaś zabrać psa do weterynarza, koniecznie. Moja sunia ostatnio strasznie wymiotowała, wzięłam ją do http://www.wetjaneczek.pl/ , okazało się, że po prostu karma jej szkodzi... Myślę, że dobry weterynarz wszystko Ci powie i dobrze doradzi.