Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to może znaczyć :(

Polecane posty

Gość gość

Byłam na usg w 5 tygodniu 5 dniu ciąży licząc od ostatniej miesiączki.Pęcherzyk ma jedynie 5,6mm Czy może być jeszcze dobrze??

Gość gość
może być dobrze. a szczerze za wcześnie udałaś sie do lekarza. przezywałam to co Ty nie potrzebnie

Gość gość
mogłaś mieć troszkę później owulację :)

Gość gość
A po co tak wcześnie do lekarza??? Trzeba było poczekac i iść tydzień później i wtedy byś się nie stresowała już :)

Gość gość
ja mialam tak jak ty 4 tydzien ciazy 2mm pecherzyk bez cialka zoltego 5 tydzien plamienia duphaston i luteina, usg pecherzyk 4,6 mm z widoczym cialkiem zoltym 8 tydzien pecherzyk 2 cm zarodek 4,5 mm 12 tydzien płód 5 cm :) jestem w 13 tygodniu a juz bylam 4 razy u gina :D a spokojnie moglam iśc sobie w 8 tygodniu do lekarza i nie mialabym tego calego stresu :P

Gość gość
Po co tak wcześnie do lekarza? jak to po co? Żeby iśc na zwolnienie i nie pracować

Gość gość
Ta... jasne... przy pęcherzyku 5,6 mm bez widocznego jeszcze ciałka żółtego i zarodka lekarz nie wystawi zwolnienia. Chyba, że zwykłe na 80%, ale nie ciążowe na 100%!

Gość gość
Ha zwolnienia akurat nie brałam a chciała dać.Poszłam wcześnie bo mam pcos i brałam leki na owulację przy których wzrasta prawdopodobieństwo torbieli czy ciąży pozamacicznej