Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam do was pytanie dotyczące seksu w związkach z dłuższym stażem ?

Polecane posty

Gość gość
22:28 U nas tak nie ma, seks praktycznie zgasł, chociaż kocham ją, ona ma prawo być zmęczona, ma dzieci na głowie, plus praca, do łóżko kładzie się padnięta, w weekend też dużo czasu nie ma, zazwyczaj się odpoczywa. 22:31 Nie chcę próbować z cyckami, ona tego nie lubi, ja też nigdy tego nie robiłem. 22:39 A w czym dzieci męczymy ? One właśnie wolą jak rodzice są razem ze sobą. Żonę kocham, ale nie okazujemy tego sobie za często.

Gość gość
23:01 U nas tradycji nie ma, bardzo dużo pracujemy i takie coś nawet nie ma szans sie udać

Gość Pani   Perwersja
Fascynacja drugą osobą nie trwa wiecznie to naturalne. Zawsze pojawi się ktoś inny lepszy, bardziej atrakcyjny bądź uczucie i fascynacja gaśnie, gdyż ile można pchać w te samą dziurę lub jeździć na tym samym członku?

Gość gość
Powinienes sprowokowac do seksu.Nie ze od razu chcesz z nia sie kochac.Wczesniej cos milego szczeze powiedzie przytulic ja calowac namietnie itd... Potem sama bedzie podczas pieszczot delikatnych by skonczyly sie seksem.A czy robisz zonce minetke bo u nas podczas kezdego jest robiona.Do tego nastroj spowoduje jej wspanialy orgazm.

@Tworca Tematu=TT Mam skonczone 43 lata od 20 lat zyje z kobietami w stalych zwiazkach moj pierwszy trwal kilkanascie lat tez mam z niego 2 dzieci odszedlem przez roznice w libido. Polecam ci ksiazke http://www.matras.pl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/o/nowa_psychologia_milosci_IMAGE1_111667_1.jpg Dynamika zmian libido w zwiazku opartym na milosci jest taka ze w okresie do pierwszych 2 latach libido obojga wzrasta zwlaszcza u kobiety jest to bardzo duzy wzrost nawet kilkukrotny w stosunku do stalego. Libido - ilosc orgazmow na jeden cykl owulacyjny kobiety liczone jako srednia z roku tak zebys ani ty ani ona nie pragneli ani jednegow wiecej Po maksymalnie 2 latach libido wraca do normalnego stalego i wtedy zaczynaj sie problemy jesli wasze stale libida sie roznia a tak jest wponad 80% zwiazkow gdzie mezczyna ma przynajmniej 2 krotnie wieksze libido od kobiety. Twoja zona wrocila po prostu do swojego stalego libido ktore dodatkowo moze byc jeszcze obnizane przez przemeczenie jednoczesna praca zawodowa i opieka nad dziecmi. Podam ci przyklad chcoc nie wiem jak jest u Ciebie Stale libido Kobiet 12 org./28 dni Mezczyna 32 org./28 dni Zaczyna sie zwiazek libido wzrasta u mezczyzn zazwyczaj nie wiecej niz 50% u kobiet nawet kilkukrotnie wiec teraz jest tak Libido w okresie do pierwszych 2 lat zwiazku mezczyznie rosnie o 50% kobiecie 4 krotnie Kobieta 48 org./28 dni Mezczyzna 48 org./28 dni Jak widzisz w okresie pierwszych 2 lat istnieje pozorna zgodnosc w wysokosci libido ktora w sposob naturalny znika po 2 latach. Ty zeby czuc sie kochany potrzebujesz od zony jasnych sygnalow ze cie pozada. Twoja zona romantycznych gestow jak np kwiatow co ty tydzien pewnego rytualu ktory powinien byc staly

Gość gość
Nie zdziwi się jak dostaniesz pozew rozwodowy !! Ale ciotka z ciebie uczucia trzeba okazać większe niż przed ślubem!!!

Gość gość
To musi być prowo :classic_cool: Autorze topiku - to nie tamto nie !!! 90 % par ( chyba ;) ) ma dzieci, pracuje, jest zmęczone ale SIĘ KOCHAJĄ ale Ty i żona nie życzę powodzenia :classic_cool:

Gość gość
Wraz ze stażem jest coraz lepiej. Nowe doznania nowe pomysły bezgraniczne zaufanie powoduje że nic co ludzkie nie jest nam obce szczególnie w seksie.

Gość landrynaaa
Nie rozumiem takiego podejścia...Jak facet ma żonę to myśli że już nie musi się starać o nic...Kobiety potrzebuja wiedzieć ze sa dla was piękne i pociągające...a co do seksu -to on jest bardzo ważny...cementuje związek...

Gość niepocieszony
Ale ile można "adorowac" zone a ona pozostaje obojętna i bierna? Nie odwzajemniam pieszczot, dotyku. To facetowi też w końcu się odechciewa starać.

Gość gość
Moj ojciec majac okolo 50 lat a do dzis adoruje mame i robi by miala zawsze szczytowanie widac po tym jak rano mama wstje z wielkim chumorkiem do mnie dwiniac.

Gość gość
21:33 Przytulam ją czasami, ale to raczej nie jest prowokacja do seksu. Wybacz, dla nas seks oralny, to poniżenie, brzydzimy się tym, nigdy tego nie robiliśmy i nie będziemy robić. 23:03 Kiedys mielismy więcej czasu, nie było dzieci, mniej pracowalismy, no i byliśmy mniej zmęczeni, mieliśmy więcej czasu dla siebie, teraz tak nie jest. 07:58 Ja kocham żonę, ale nie okazuję jej tak tego jak wcześniej, myślę, że ona już doskonale wie, ze ją kocham. 09:17 Nie chodować bachory, tylko wychowywać dzieci, hodować to możesz sobie konie, a pracujemy, po to, żeby żyć z czegoś. 13:55 Nasz związek jest zbudowany na bardzo trwałych fundamentach.