Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

mam pewien dylemat...jestem w 4mies ciąży ale nie dostałam ani jednego zdj usg a chciałabym mieć taką pamiątkę..chodzę do gin na nfz czy mam prawo prosić o zdj usg? czy bd z tym jakiś problem? z góry dziękuję za odp:)

Gość gość
Mozesz poprosic. Moj ginekolog zawsze drukowal dwa zdjecia. Jedno do karty,drugie dla mnie. Mam zdjecia od malej kropki - pecherzyka az do 33tc.

Gość gość
Przede wszystkim ciesz się, że robi usg, bo na nfz przypadają jedynie 3 badania usg. Skoro robi częściej to znaczy, że w porządku lekarz. Mój robi mi też na każdej wizycie. Jestem w 18 tyg i wizyt miałam cztery, ale zdjęcie jak do tej pory dostałam tylko jedno.

Gość gość
Ja chodze na nfz.. I jestem w 37 tygodniu mam dwa usg zdjecia. :) Ale jak poprosze to da:)

Gość gość
Dziewczyny ja polecam LIFTMED w Rybniku jestem 2 ciazy i na kazdej wizycie mam robione usg zdjecie do domu dodatkowo jest robione usg 3d. Fajnie jest ogladac maluszka za każdym razem w realnym obrazie : )Place 100 zl za wizyte, ale uważam ,że za taką opieke warto zapłacić bo lekarze są rewelacyjni

Gość gość
jasne, zaraz wszyscy polecą do Rybnika. Daruj sobie te reklamy.

Gość gość
Ja miałam w ciąży, prowadzonej na NFZ, usg na każdej wizycie i z każdego usg mam zdjęcie.

Jak pójdziesz prywatnie to dostaniesz i zdjęcie i na pendrivea Ci nagra. Ja mam nagrane i zdjęcia i filmik jak dzidziuś macha łapką i buzię otwiera :)

Gość gość
polecam poprostu osobom ,ktore sa z okolic Rybnika aa zapomnialam ze na kafe biedota siedzi to niech sobie na NFZ chodzi dalej:D

Gość gość
Nikt o to nie prosił więc daruj sobie.

gość z 8:38 współczuję twojemu dziecku że będzie miało taką matkę... :) i lepiej już się nie odzywaj bo to jest bardzo żałosne. :) żegnam:)