Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opodatkowanie osob po 30 roku zycia bez dzieci

Polecane posty

Gość gość

Niestety w Polsce jest coraz wiecej ludzi na tyle leniwych, ze po 30 roku zycia wciaz nie mają dzieci. DObrym rozwiązaniem byłoby ich opodatkowanie - pieniadze zobyte w ten sposob moznaby przeznaczyc na dofinansowanie rodzin z dziecmi, darmowe przejazdy, paliwo do samochodow i bezplatne wejsciowki do kin i teatrow.

Gość gość
Sama sie pissdo opodatkuj szmato niemyta

Gość gość
to ci co mają bachory powinni zostać opodatkowani za zatłaczanie ziemi :classic_cool:

Gość gość
Narobiłaś bachorów to teraz wychowuj je za swoją kase a łapy precz od innych dziecioróbko

Gość gość
wyciąganie łap po czyjeś pieniądze nazywa się złodziejstwem

Gość gość
Ja mam 32 lata i nie mam dzieci bo ich nie lubię i stać mnie na nie gdyż zarabiam 5 tys na miesiąc i za co mam przepraszać. Może za moich sąsiadów co na 55 m3 mają 5 dzieci i biorą zasiłki ? Dzieci wszystkie jadą na jakiś stypendiach na szkole czy studia a i tak nie kończą a najstarszy jest spawaczem bo studia oblał. Ja płaciłem za swoje zapieprzałem w Anglii. I mam jeszcze płacić , że dzieci nie mam ? W tym kraju samotny nic niczego za darmo nie dostał a moi rodzice zginęli w wypadku.

Gość gość
Baranie,nie przyszło ci na myśl ze nie mają dzieci bo nie pozwala im na to zdrowie,tego ,, prawa,, nie mogą wprowadzić gdyż nie jest z godne z prawem z hagen,poczytaj o prawie to się dowiesz ze przez chorobe nie możesz być dyskryminowany ...,np .choroby tarczycy ,czy brak testosteronu u faceta wyklucza zajście w ciążę czy zapłodnienie

Gość gość
Następny idiotyczny wątek .....

>>>Opodatkowanie osob po 30 roku zycia bez dzieci<<< innymi słowy, mam płacić podatek, bo potrafię zabezpieczyć się przed przypadkowym zostaniem tatusiem.

Gość gość
Odpowiadaj skrwysynie co załozyłeś wątek bo inaczej cie doyebę....

Gość gość
goowniany system który zmusza ludzi do rodzenia na rozkaz, jeszcze tego brakuje do całkowitej klęski

Gość gość
Bez sensu opodatkowac ludzi bez dzieci. . Po Co legalnie zarabiajac maja utrzymac M.in patologiczne rodziny których nie stac na paliwo lub na kino odebrac im i tyle. Dziecko od 4 roku zycia w Polsce powinno miec własny pokój reszcie odebrac

Gość gość
żaden system nie zmusi !! to wroga propaganda, wolność dla każdego !!