Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolejny raz przekonałam sie że człowiek nie jest wart splunięcia

Polecane posty

Gość gość
Autorko jestem za toba i twoją psiną [ a propos co mu w końcu pomogło ], jednakże boli mnie twoja nienawiść do matki. Za wszystko jest rozliczana i za wszystko musi ponieść karę [ chociażby to ,że jej kiedyś wypomnisz]. Gdyby rodzice byli tacy sami w stosunku do dzieci , to byliby zawsze obrażeni na swoje pociechy, bo nie ma ideałów ani wśród dzieci, ani wśród rodziców. KAŻDY popełnia błędy, sztuka nauczyć się kompromisu, komunikacji międzyludzkiej, mówić o swoich potrzebach, oczekiwaniach, wysłuchać innych, ich zdania, nawet jak mają odmienne. W końcu matkę ma się jedną tylko.

Gość gość
Autorko, weź ty porządnie odrobacz psa i potraktuj go Baycoxem, bo takie zatwardzenia bywają przy zarobaczeniu, a zwłaszcza przy kokcydiozie.

Gość gość
psina był odrobaczany na mc przed tym całym zamętem,oczywiście teraz trzeba będzie go odrobaczyc ponownie,ale to za parę dni ,jak dojdzie w pełni do siebie. Co było psu? a tego nikt nie wie,najpewniej chapnął coś na spacerze,albo ...ktoś chciał go otruć:( czyli chapnął coś na klatce schodowej ) lub ktoś ktoś coś celowo położył na dworze by potruć okoliczne psy i koty,bo wet mówił że jest jakaś plaga. Powtarzam po raz enty ,nie nienawidze matki,kocham ją,ale jej nie lubię ,a co do "kary" , to karę za wszystko zawsze ponosiłam i ponoszę ja,za wszystko,za przysłowiową "za słoną zupę"

Gość gość
w końcu pomogła lewatywa,czopki i zastrzyki ( przeciwzapalne i jakis inny,nie mam przy sobie książeczki) Ten ostatni wet dał mu też niemal pół litra oleju lnianego strzykawką do pyska. dzisiaj do niego dzwoniłam bo kazał poinformować jak z psem i powiedział że wnosząc po dostarczonym poprzednio zdjęciu rtg to chyba stał sie cud,albo aparat był zepsuty.