Gość wiktor Napisano Maj 13, 2019 Jak dla mnie godna polecenia jest firma holowanie-zgorzelec, miałem problem z autem, niestety w późnych godzinach wieczornych i jako jedyni odebrali i przyjechali z pomocą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arek Napisano Maj 17, 2019 U mnie sprawdziło się Auto Czok z Opola. www.autoczok.pl W moim przypadku byli na miejscu migiem. Są solidni, pomocni, cena bardzo ok. No i kompleksowo działają bo też wypożyczalnia i naprawa aut powypadkowych. Działają 24 h/7. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość froro Napisano Czerwiec 24, 2019 W tym zakresie bardzo dobra firma z Warszawy to www.holowanie-tanio.warszawa.pl Niedawno miałem awarię samochodu i to oni bardzo dobrze się wtedy u mnie sprawdzili. Profesjonalni, solidni, z nieprzesadzonymi cenami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2019 Wszystkim osobom mieszkającym w okolicach Poznania polecam zapisać sobie kontakt do firmy www.pomocdrogowa-poznan.com Oni zajmują się holowaniem i pomocą drogową i robią to w całkiem niezłych cenach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arkadiusz Napisano Wrzesień 17, 2019 Jeśli chodzi o pomoc drogową to ja mam bardzo pozytywne doświadczenia z firmą https://pomocdrogowawwarszawa.pl/. Obsługa bardzo szybka i profesjonalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arkadiusz Napisano Wrzesień 17, 2019 Ja mam bardzo pozytywne doświadczenia z firmą https://pomocdrogowawwarszawa.pl/. Bardzo szybka i fachowa obsługa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alekk Napisano Październik 28, 2019 Jeśli o Warszawę i okolice chodzi to w 100 % sprawdzi się www.holowanie-tanio.warszawa.pl/ To sprawdzona pomoc drogowa, wyciągali mi auto z rowu późnym wieczorem, na miejscu byli migiem. Działają 24 h i nie przesadzają z ceną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kimczi Napisano Grudzień 12, 2019 Znam opolski Auto Czok www.autoczok.pl/ to rzeczywiście bardzo dobrzy fachowcy. Ja tam jestem z ich usług bardzo zadowolony, szybko i sprawnie się wszystkim zajęli. Zgadzam się, że warto się do nich zgłosić.Plusy za kompleksowe podejście - wypożyczalnie samochodów zastępczych i naprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndS 0 Napisano Styczeń 27, 2023 Warto zerknąć na dodatkowe usługi firmy skup-aut-niemcy.pl , posiadają na stanie lawety i autolawety do transportu uszkodzonych samochodów. Bez problemu odholowali uszkodzony samochód na parking w Niemczech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach