Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak szczerze, to ile osob się wami interesuje w roku TAK SREDNIO

Polecane posty

Gość gość

?? u mnie zalezy. . niewiele bo zazwyczaj okolo 10

Gość gość
co rozumiesz przez ,,interesowanie sie´´ kims?

Gość gość
bo to zalezy, jak zaloze konto w portalu, to dostaje sie srednio po kilkanascie wiadomosci na dzien chodzi Ci o to ze ktos na ulicy podchodzi i poprosi o numer?tak kilka razy w roku jesli chodzi o osoby z ktorymi mam kontakt, wiekszasc wydaje sie byc mna zainteresowane, inaczej kontakt, przyjazn, kolezenstwo nie mialo by semnsu gdyby braklo zainteresowania. Ot to moja odpowiezd, a ty sie na przyszlosc staranniej precyzuj :)

Gość Cala masakra
Jeśli założenia konto na portalowni ,to dużo osób.Na ulicy -od zera do może dwóch.Tzn mam na myśli,ze ktoś podejdzie,może za proponuje rozmowę,spacer,telefon.Masakra.

Gość gość
Zero. Dla kobiet jestem jak trędowaty.

Gość gość
Mną stanowczo za wiele!!nie znoszę tego.s

Gość gość
Jakieś tam kobiety podchodziły i proponowały np. randkę, numer telefonu itd. ale były to nieatrakcyjne osoby i nawet rozmawiać się z nimi nie chciało... to może zdarzyło się maks 7 razy w życiu (a mam 32 lata). Na portalach to raz lub dwa razy w miesiącu jakaś napisze sama i średnio 2 np. oczka w tygodniu większość nie atrakcyjna, ale wyjątki się zdarzają... No i średnio raz na 2 lata jakaś koleżanka się mną zainteresuje i chce poderwać/umówić się (jeżeli chodzi o urodę koleżanek to z reguły są ładne lub przeciętne).

Gość gość
Mną aż 9 -facetow,nienawidze tego ....nienawidzę,zwłaszcza że wiekszosc z nich jest ode mnie sporo młodsza ,zresztą ja m swoje życie i dosyć swoich problemow a tacy tylko komplikują.Czasem nawet dobitne NIE,nie pomagav,bo facet to mozg ma chyba gdziee indziej i tłumaczy sobie ze jak kobieta mowi nie to znaczy ze tak.To jest chore!s

Gość gość
nawet tutaj.!

Gość gość
uważaj bo ci się to "s." urwie! :D

Gość gość
Cieszcie się że macie powodzenie co mają powiedzieć osoby które odrzucają inne osoby wyglądem... Tego nie widzicie... Nie narzekajcie więc.

Gość gośćSoniA
O jakie dziwne pytanie.Jezeli ja chodze na dyskoteki raz lub dwa w tygodniu to doslownie przez jeden tydzien cxyli przrz te dwie noce na dyskotece potrafia sie mna zainteresowac conajmniej z 6 facetow .

Gość gość
ok 2-4 jednak zawsze jest to zainteresowanie jednostronne i vice versa jak ja się zainteresuję jakś Panią to ta zwykle nie jest zainteresowana mną.

Gość gość
Zaczęłam się nad tym zastanawiać i wygląda na to, że około 3-5 facetów w ostatnim roku okazało mi zainteresowanie ponadkoleżeńskie.

Gość gość
tak szczerze, to nikt. Widzę, że często się na mnie gapią, ale nie podejdą- Panowie-więcej odwagi!!!

Gość gość
13,36.ja chrzanię takie powodzenie..chcę mieć spokój..bo mam swoje życie i nie potrzeba mi problemow w postaci. niedojrzałych adoratorow.!s

Gość gość
Ja jestem powietrzem więc nikt się mną nie interesuje