Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię dla dziecka

Polecane posty

Gość gość

Termin mam wyznaczony na październik. Mieszkam w Anglii, mąż jest Anglikiem. Nie wiem jak nazwać dziecko, mąż się upiera przy Scarlett jeśli będzie dziewczynka, a jeśli chłopiec to Henry. Podobają mi sie te imiona ale nie jestem pewna na 100%. A Wy co o nich myślicie, ewentualnie jakie macie propozycje?

Gość gość
mnie się Scarlett nie podoba. ładne jest: Isabella Grace Gemma a najlaepiej wybrac jakies miedzynarodowe. dla chlopca henry jest fajne, a oprocz tego: Anthony, Thomas, Ben, Andy, James.

Gość gość
Najlepiej jakby imie mialo odpowiednik polski i angielski. Henry fajnie ale w polsce to henryk - smiechowo dla malego dziecka :) piter lepsze :) czy jakis arthur l. Bardziej w to bym szla. A dla dziewczynki nie wiem, karoline choc mnie sie nie podoba ale tylko przyklad podalam bo nic mi nir przychodzi do glowy teraz

Gość gość
Moje propozycje Dla dziewczynki Ann,Marie ,lub Justine(nie wiem czy to dobra pisownia tych imion) Dla chłopca Adam,Arthur. Jeśli chodzi o imię Scarlett to bardzo ładne imię i najważniejsze,że nie łączy się z polskim nazwiskiem.

Gość gość
justine:/ nie no prosze was. justynka, oblecha, chyba najbrzydsze imie dla kobiety

Gość gość
Właśnie wiem że śmiechowo ale dziecko się będzie wychowywać w Anglii a nie w Polsce. A tutaj to imię jest normalne dla dziecka, no i nie będzie dzieckiem całe życie. Z propozycji podoba mi się jeszcze Benjamin i James. Gemma mi się nie podoba, ale Isabella i Grace tak. Karoliny nie chcę.

Gość gość
Justine mi się nie podoba, tak samo Ann :/ Artura nie chce bo tak ma na imię moja pierwsza miłość

Gość gość
gość dziś justine:/ nie no prosze was. justynka, oblecha, chyba najbrzydsze imie dla kobiety Wedziałam,że zaraz zacznie się wyśmiewanie propozycji.Może miej na tyle klasy i nie pisz tak o innym imieniu.Można napisać np.że to imię ci się nie podoba itp. i nie wrzucaj wszystkich do jednego worka,bo nie każda Justyna to ''oblecha''.

Gość gość
moze nie kazda justyna to oblecha, ale imie jest oblesne. brzydkie fuj fuj fuj!

Gość gość
Może Angelina?

Gość gość
Dlaczego obleśne?

Gość gość
Angelina mi się z wieśniarą kojarzy... Bez obrazy :/

Gość gość
Znasz jakąś polską Angeline? Bo ja nie,najwyżej Andżelikę,ale to imię jakoś mi się źle kojarzy.

Gość gość
Veronica,Anna, Robert, Dominik, Daniel, Julia, Adam,Alice, Emily, Leon,Martin,Eric,Lucas albo Oliver,Bianca,Laura

Gość gość
Albo Filip,nie wiem jak to się piszę Philip? Moze David,Felix,Maximilian,Alexander,Thomas,Gabriel,Julian,Adrian,Kristian?

Gość gość
dziekuje Wam za wszystkie propozycje

Gość gość
wybralam zapasowe imiona, Isabella i Benjamin, mam nadzieje ze mezowi sie spodobaja :)

Gość gość
Scarlett piękne, bardzo kobiece