Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afirra

Dom Wróżek ktoś oglądał?

Polecane posty

Gość afirra

Wczoraj przez przypadek przełączyłam wieczorem na Tv Plus i nie mogłam się oderwać od telewizora. Ale mega pomysł! Nie mogę się doczekać na kolejną środę, taka jestem ciekawa, co jeszcze wymyślili. Tym bardziej, że ta tematyka zawsze była mi bliska.

Gość gość
ja też oglądałam, fajny pomysł na program. Zobaczymy jak sobie poradzą z nowymi zadaniami, ci którzy się dostali do programu. Mam już nawet swoją faworytkę, kocham te babeczkę w kapeluszu.

Gość bateryjek23
Moim zdaniem ten program idealnie wypełnia lukę jaka była w polskich programach telewizyjnych. Bardzo mi się spodobał. Jak dla mnie najciekawszym uczestnikiem jest Ezoteriusz Maximus. Podoba mi się co robi z metalowymi przedmiotami. Czy myślicie, że jest prawdziwym Magiem?

Gość gość
Ale pomysł! Wróżki rządzą tej wiosny! Czekam na kolejne odcinki. Ta w kapeluszu jest mega :)

Gość Bee87
Z tym przyciąganiem metali to rzeczywiście jazda. Czytałam, że jest trochę osób z taką umiejętnością. Ciekawe, czy jest mocno uciążliwa… A co do programu, dość nietuzinkowy, przyznaję. Liczę, że drugi odcinek również będzie się tak dobrze oglądało.

Gość gość
niektórzy są naprawdę spoko np. ta szamanka albo Atis ale ten koleś od hipnozy chyba sobie nie do końca poradził albo ten z uzdrawiającą mocą przez telewizor....no zobaczymy za niecałe trzy dni jak sobie poradzą z zadankami.