Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie starszych kobiet po 35 roku życia

Polecane posty

Gość gość
Napisałam: "nic nie wiesz o życiu". Nie uogólniaj. Są w twojej grupie wiekowej fajne, myślące dziewczyny, które wiedzą o życiu więcej niż Ty. Mam bardzo dużo znajomych w twoim wieku z racji swojego zawodu i świetnie się z nimi dogaduję, z tobą natomiast nie dogadałabym się, bo masz jeszcze pstro w głowie, sądząc, że 30+ to starość.

Gość gość
"Ciekawe jakby zrobić ankiete wsrod facetów czy wolą młodsze czy w swoim wieku to co by wiekszość odpowiedziała tak się tylko zastanawiam... " dziecko, w naszym wieku opinia facetów, którzy szukają lasek na szybki numerek, niewiele nas obchodzi :D :D :D

Gość gość
to nie my próbujemy udowodnić swoją wyższość, tylko ty, autorko tematu - po to go założyłaś obrażając nas już w tytule

Gość gość
hahahaha, jedyne, na czym skupiają się małolaty, to atrakcyjność w oczach mężczyzn. Życie naprawdę nie kręci się wokół nich.

Gość gość
właśnie stukneła mi 40 lat , super się czuje ,jestem młoda duchem, chodze na fitnes na zumbe, lubię się pośmiac powyglupiac, nie czuje ze mam 40 lat i nie czuje sie staro, 40 lat to przeciez nie starosc, ktoś powiedzial ze zycie zaczyna sie po 40, kiedys myslałam ze panie kolo 40 to starowinki, dzis tak nie myśle, nawet nie wygladam na 40 lat choc troche jestem otyła, wlasnie siedze na necie i szukam super wczasow, tak ze to wszystko zalezy od charakteru, pogody ducha i otoczenia rodziny ,

Gość gość
ale dziecko, zrozum wreszcie, że życie nie kręcie się wokół facetów i tego co oni sobie myślą. Na razie jesteś młoda i tak ci się wydaje, ale to przeminie. Oby, bo jeśli nie to włąśnie Ty zmienisz się w desperatkę, o których tu piszesz. Świadoma siebie kobieta nigdy takich banialuk prawić nie będzie. I jeszcze dodam, że za młodymi laskami ogląda się pewien, dosyć określony typ facetów. Może dla Ciebie ich zainteresowanie jest nobilitujące, ale wyobraź sobie, że nie dla każdej kobiety to jest "target". Mnie tacy kolesie zwyczajnie śmieszą, bo nie wyobrażam sobie co można robić z dziewczęciem w wieku córki. Ale to jest właśnie ich poziom emocjonalny i intelektualny, więc do małolat lgną Facet 35l :classic_cool:

Gość gość
"Życie starszych kobiet po 35 roku życia " xxx takich to chyba trzeba szukać w juraparku niczym dinozaurów :D jedź do któregoś to się dowiesz :D :D :D uśmiałam się z samego tytułu

Gość gość
No kobieta 35 plus już najmłodsza nie jest nie oszukujmy się i pisze to jako kobieta 26 letnia. Też nie czuję sie juz najmłodziej bo nie mam 18 ani 20 lat. Ale też nadal się czuje i jestem atrakcyjna, będę dbała o siebie niezależnie od wieku, wiadomo, że każda się starzeje, ale cóż nikogo to nie ominie ;) Ja uważam, że kobieta z klasą nie boi się upływu czasu i nie czuje wybrakowana bo przekroczyła 30-stkę czy 40-stkę. Wiadomo, że lepiej byc młodym, ale każdemu młodość kiedys przeminie

Gość gość
ja pierdziele, ale wy ludzie macie sieczkę w głowie najbardziej mi żal takich kobiet, które tak własnie myślą jak w temacie... oj będziecie wy płakać w poduchę a i salony urody nieźle na was zarobią. ja mam 33 lata i w życiu szczęśliwsza nie czułam się sama ze sobą niż właśnie po 30. Wyglądam duzo ładniej, mam ładniejszą twarz i figurę, no i stać mnei na wszystko, jestem pewna siebei i wiem juz czego chcę a czego nie chcę w swoim życiu i wszelkie chwasty wyplewiam na bieżąco bez żalu... nigdy w życiu nie chciałabym miec znowu 20 PLUS lat. Wspominam ten czas jako wielką huśtawkę emocjonalną, zagubienie i zwątpienie w siebie, w świat , we wszystko... dziś jestem poukładana, wiem kim jestem, czego chcę i jak sobie dogodzić. kocham mieć 30 plus i zapewne w 40plus i 50 plus będę się czuć jeszcze lepiej

Gość gość
Moje drogie panie, każda pani w każdym wieku jest piękna, ale tylko i wyłącznie w odniesieniu do swojego wieku. Każdy wiek ma też swoje plusy i minusiki, a sprzeczka między pokoleniowa to głupota nad głupotami. Przecież każdej jest dane być 20, 30, 40, 50 latką.

Gość gość
tylko że jak ja miałam 20 lat, nikogo nie wyzywałam od starych bab - chamstwo widać w modzie

Gość gość
Autorko, a jak będziesz nazywać swoją mamę gdy będzie miała 50 lat, a jak gdy 70 ? Gdy jako 37 latka jest starszą kobietą.

Gość gośćzwłokipo30
generalnie to nie chce mi się z wami gadać,napiszę tylko że moja kuzynka jak była przed 30 to wyglądała dziwnie,koło 30 już załapała na czym polega kobiecość ,nigdy lepiej nie wyglądała

Gość gość
Autorko, ile masz lat? 17? Nie dziwię się twojej matce, że jest zniechęcona życiem, które dla niej się skończyło w wieku ok. 19 lat gdy zaliczyła wpadkę, a później musiała cię wychowywać. Nie zdążyła się wyszaleć, nie miała okazji zasmakować życia, dlatego tak się zachowuje. Ale nie wszystkie tak się czujemy, wiele z nas dopiero planuje macierzyństwo podczas gdy twoja matka zapewne niedługo zostanie babcią - też bym źle się z tym czuła na jej miejscu.

Gość 135
Starszych kobiet po 35,wogule nie pasuje,moja znajoma osatnio w zawodach sportowych,wygrala z 19 tak,starsza kobieta to ,ta co juz raczej jest po 55,a poludnie zycia to 45.ten temat bezsensu so kobiety ,ktore musza pokazywac ID po 35,I sa kobiety po 20 ,brzydkie ,malo atrakcyjne I stare.

Gość gość
ja mam 34 lata i więcej energii niż moje 23letnie koleżanki w pracy :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))