Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_z_problemem

Mąż patologicznie kłamie

Polecane posty

Gość gość_z_problemem

Już nie wiem, co mam z tym zrobić :( Nie odejdę, bo mamy wspólny dom, wspólny kredyt i dziecko. Czy możliwe, że on się jeszcze zmieni? Kłamie w różnych sprawach, często drobnych, ale bardzo mnie to boli. Części rzeczy które mi mówi nawet nie jestem w stanie zweryfikować. To chyba choroba, bo poza tym wydaje mi się dobrym człowiekiem. Czy któraś z was miała taki problem? Jak z tym walczyłyście?

Gość gość
ale litania, toś wymieniłaś po co pytasz jak macie wspólny kredyt, dom i dziecko ? zaklej mu twarz plastrem albo nie zadawaj mu pytań i będzie git ważne że on płaci raty a reszta jest cacy

Gość gość
znaczące że w tej wymieniance dziecko jest na ostatnim miejscu czyli jednak dla kasy na spłatę kredytu jesteś w stanie nadal znosić kłamcę

Gość gość_z_problemem
Nie zostawię go bo przede wszystkim go kocham, bo razem wychowujemy dziecko, a dom na kredyt jeszcze utrudnia rozejście się, ponieważ kredyt jest wspólny i oboje go spłacamy, więc nie wiem po co te złośliwości. Problem nie leży w kredycie lecz w kłamstwach i zatajeniach różnych spraw.

Gość gość
To musisz sie przyzwyczaić. Uwierz, tacy ludzie nie zmieniają sie. Wiem cos o tym. Sama to przeszłam i juz nie mogłam tego dłużej znieść. My rowniez mamy dzieci. Odeszłam razem z nimi. Bez niczego. Ale wiem, ze juz nie bede sluchac tych klamstw

Gość gość
Nie licz na to,że się zmieni, mi zanim spadły klapki z oczu trwało to 23lata,notoryczny kłamca, w sprawach błahych i poważnych, nie mam do niego za grosz zaufania i ciągle mu to powtarzam, on ciągle prosi o kolejną szansę, mówię mu że limit szans się już dawno wyczerpał, porządkuje swoje sprawy i kopne.dziada w d**e, choć on twierdzi, że bez niego zdechne z głodu . Miłość jest głupia i ślepa.