Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ja444

Co z tym brzusiem?

Polecane posty

Gość ja444

Witam, Moja córa ma 2,5 miesiąca, a od 6 tyg karmiona jest wylacznie mlekiem sztucznym. Kupki zaczely byc grudkowate i ze sluzem (chociaz wczesniej rowniez byl obecny ale przy karmieniu piersia to ponoc normalne). Kupkala raz na dzien ale tak "po pachy". Najpierw był enfamil pozniej hipp combiotic - bez zmian. Poniewaz do tegp zaczela pojawiac sie lekko ciemieniucha i skora za uszami byla sucha, dostalysmy recepte na nutramigen. Pijemy je juz niecale 3 tyg i zero zmian, procz tego ze kupka jest zielona i wystepuje po kazdym karmieniu, a czasem nawet podczas. Tylko w nocy jest inaczej. Dostaje butelke o 19, wstaje o 00:30 na karmienie, po czym 4:30, 5:30 o 6:30. Z kazdym kolejnym karmieniem spi coraz krócej i bardziej niespokojnie. Wierci sie i stęka. Chociaz od dwoch dni wlasnie po nocy pierwsza kupka jest konstystencji musztardy o jasno zielonym kolorze, niestety nastepne sa juz grudkowate i pelne sluzu. Aktualnie od czterech dni dostaje dicoflor 30. Wczesniej dostawala 4lacti baby ale odstawilam ze wzgledu na obecnosc bialka. Dostala tez przepisany debridat ale on tylko zmienil sluz na ciemniejszy poza tym zadnych zmian - odstawilam. Moze ktoras z Was miala podobne doswiadczenia? Czy to powinnam dalej szukac "odpwiedniego" dla mojej niuni mleka? Z góry dziekuje za pomoc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować