Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci nie traktują mnie poważnie?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czemu bo nie jestem ani jakaś łatwa, ani nie uważam się za pustą idiotkę, ani też nie ubieram się czy nie maluję wyzywająco... A z żadnym facetem nie moge sobie ułożyć życia... Oni przeważnie się mną troche pobawią i mnie porzucają jak im się znudzę przeważnie po kilku miesiącach takiego " związku". Na poczatku oczywiście wszystko jest pieknie i ładnie, facet wydaje się być bardzo zaangażowany. Zakładam, że wina pewnie leży we mnie więc CO może być przyczyną?

Gość gość
jak dostanie seks to potem ida do innej musicie byc mniej dostepne co do seksu

Gość gość
z tym ,że ja nie jestem jakaś bardzo dostępna do seksu, nie należe do dziewczyn,które robią to z byle kim, na imprezach itd. Mam już 25 lat wiec tez nie będę robić z siebie jakiejś swietej dziewicy, w koncu do seksu dochodzi skoro jesteśmy po kilka miesiecy w związku, ale potem się mną pobawią i czar pryska, ja już nie wiem co jest ze mną nie tak :( nie chcę być zabawką na chwilę dla kogoś,a spotyka mnie to któryś raz

Gość gość
Mam ten sam problem, też się nad tym zastanawiam.

Gość gość
Tyle, że ja nie uprawiałam z nimi seksu, a i tak się rozstaliśmy, nasz kontakt się urwał..

Gość gość
to dlatego ze im nie dalas ile mozna czekac? :classic_cool:

Gość gość
to dlatego ze im nie dalas ile mozna czekac? to ile Wam trzeba być w związku, żeby uprawiać seks? Szanująca się kobieta nie zrobi tego po miesiącu...

Gość gość
to jakie macie pomysły? czego może brakować kobiecie, ze faceci chcą ja tylko do zabawy?

Gość gość
jakbys im dala to i tak by sobie poszli bo dostali to czego chcieli :classic_cool:

Gość gość
no to jaką trzeba być, żeby nie widzieli we mnie tylko zabawki?

Gość gość
Zmien srodowisko, szukaj innych męzczyzn, nie w pubie, a w filharmonii, jak w galerii, to nie handlowej, tylko malarstwa. No i parę lat starszych od siebie, nie rówiesników.

Gość gość
A co robisz w zyciu, jakie masz wyksztalcenie, gdzie pracujesz?

Gość gość
problem też tkwi w facetach, oni się bardzo boją podejść i zagadać...Więcej odwagi Panowie

Gość gość
do zabawy maja ciebie! zmien towarzystwo moze za bardzo przystojnych mezczyzn bierzesz?

Gość gość
a dziwicie sie ze boja sie zagadac? jak kobiety pojada mezczyznie ktory nie jest w ich typie i sie konczy

Gość gość
jak on podchodzi, a ona "napada" go, tzn że jest pustą lalką, nie wartą żadnego Może i dobrze, bo facet by się z taką męczył.... współczuje Wam...bo wiele takich pustaków

Gość gość
mało tego nasyła swoich kolegów przypakowanych za to że zagadałeś :)

Gość gość
"mało tego nasyła swoich kolegów przypakowanych za to że zagadałeś" to już są idiotki, na całego. Nie wiem skąd się biorą takie pustaki. Nie mogą normalnie odmówić...?

Gość gość
To jak facet ma nie oceniac po wygladzie jak wyglada na typowa lalke barbie czy chodzaca co chwile na solarium

Gość gośćFacet
Same sobie jesteście winne. Kiedyś, kobiety trzeba było zdobywać tygodniami, nawet miesiącami, a teraz? Ciach - bach i d*****nie. Mało tego, bardzo często kobiety same narzucają się facetom, same ich wyrywają. Dlatego stałyście się w naszych rękach zabawkami, które jak się znudzą, to wymieniamy na nowe, bo jest ich pod dostatkiem i są łatwo dostępne.

Gość gość
Może cos w tym jest, że są nieodpowiedni bo np ostatni to był typ "podrywacza" , niestety zignorowałam ostrzeżenia od ludzi co go znali, że on lubi podrywać dziewczyny i czesto to robi no i sie zakochałam, on sie mna pobawił, znudziłam się mu po kilku miesiącach... wcześniejszy ukrywał przede mna kilka miesięcy, że ma dziewczynę od kilku lat i oczywiście jak to wyszło na jaw i kazałam mu wybierać został z nią i nadal z nia jest.. Wykształcenie mam wyższe, ale nie jest jakieś szczególne jak na te czasy, mam pracę biurową, ale średnio płatną i tak to na ta chwilę wygląda. Poza tym uważam, że da sie mnie lubić, że jest ze mną o czym porozmawiać i z tymi facetami tez przeważnie bardzo fajnie spędzałam czas, nie tylko w łóżku, ale jakoś nie zakochali się.. Nie wiem z jakiego powodu. Schemat sie generalnie powtarza, że na początku facet wygląda na bardzio zaangażowanego, pisze ciągle lub dzwoni, widać ,że mu zależy. Po jakimś czasie zaczynają się jakies drobne incydenty olewania, potem to jest coraz częstsze, facet się nudzi i co jakiś czas się przewaznie jeszcze odzywa ,ale ja nie chce być laska do seksu wiec urywam kontakt. I podobny schemat sie juz powtorzył 3 raz

Gość gość
Trzeba wspomniec też latania za wyglądem mezczyzn

Gość gość
A co do mojego stylu to napewno nie " lalka barbie" jak ktos napisał ani żaden "plastik" , jestem normalna dziewczyną jakich wiele, szantynka, 170 szczupła, ubieram się zwyczajnie, napewno nie wyzywająco, spodniczki mini i szpilki to nie moj styl raczej ubieram sie codziennie, kurteczka, jeansy

Gość gość
OCzekujecie modela z wygladu wiec macie co macie

Gość gość
nie to, nie to.. przeważnie oni są przecietni z wyglądu, właśnie paradoksalnie z najprzystojniejszym z nich wszystkich byłam 2 lata w zwiazku

Gość gość
K.u.r.w.i.c.i.e się na prawo i lewo, a potem wielkie zdziwienie, że faceci traktują was przedmiotowo. Co z tego, że niektóre napiszą, że one nie są łatwe. To tylko słowa, a prawda jest taka, że na widok fajnego faceta macie mokro w majtach, całkowicie olewając to, jakim jest człowiekiem. Ważne, że wygląda, bo psiapsiółki będą zazdrościć.

Gość gość
"Same sobie jesteście winne. Kiedyś, kobiety trzeba było zdobywać tygodniami, nawet miesiącami, a teraz? Ciach - bach i d*****nie. " Widocznie Ty wybierasz sobie same łatwe. mam wrażenie, że mężczyżni myślą kategoriami -nie musze sie za bardzo wysilać i dobrze, a jak musze to sobie dam spokój bo po co się wysilac. "Mało tego, bardzo często kobiety same narzucają się facetom, same ich wyrywają. Dlatego stałyście się w naszych rękach zabawkami, które jak się znudzą, to wymieniamy na nowe, bo jest ich pod dostatkiem i są łatwo dostępne. " może dlatego, że boicie się zagadać. Chca Wam ułatwić sprawę, a Wy sie nimi pobawicie i zrywacie kontakt.

Gość gość
Piszesz, ze kobiety patrzą na wygląd, a mężczyżni to nie- jeszcze bardziej.

Gość gość
"K.u.r.w.i.c.i.e się na prawo i lewo, a potem wielkie zdziwienie, że faceci traktują was przedmiotowo. Co z tego, że niektóre napiszą, że one nie są łatwe. " tak bardzo Ci to przeszkadza? facet może się zabawiać z każdą, ale jak robi to kobieta to już jest wielki halooo