Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci nie traktują mnie poważnie?

Polecane posty

Gość gość
Ja sądzę, że przyczyna tkwi w tym, że : albo wybierasz niewłaściwych facetów szukających od początku bardziej przygody, a nie związku i zaangażowania albo po jakimś czasie zaczynają widzieć, że jesteś zdesperowana i tak bardzo Ci zalezy i wtedy uciekają bo się np boją, że zakochasz się za zabój za wsześnie, będziesz od razu nalegać na ślub i pięcioro dzieci

Gość gośćFacet
Nikt nie ma pretensji do kobiet, że się puszczają, tylko niech one nie mają pretensji, że za nimi nikt nie lata, jak latano kiedyś, gdy trzeba było je zdobywać. Facet podchodzi do tego: dziś ta, jutro inna, więc wy podchodźcie tak samo skoro przyrównujcie się do facetów, zamiast wylewać żale.

Gość gość
chcesz wiedziec dlaczego? chyba zapominasz na siebie spojrzec krytycznym okiem zaraz po przebudzeniu nie mowie tego zlosliwie ale w pl jest pewnie setki tysiecy facetow ktorzy maja problemy z kobietami i za kobiet taka jak ty oddaliby zycie dmuchajac i noszac na raczkach zeby ci sie nic nie stalo wiec gdzie jest problem? masz zaduze wymagania!!! fajny facet traktuje cie jakpoczekalnie uwazaja ze stac ich na cos lepszego i leca dalej jak juz znajda obniz progi zwiaz sie zesredniakiemdlaktorego bedziesz boginia ktory bedzie o ciebie walczyl ze smokami wyglad to nie wszystko

Gość gość
gośćFacet- no ok, ale ja nie mam takiego nastawiania,że dzisiaj ten jutro inny bo mi takie zycie nie odpowiada, ja szukam kogoś kto sie zakocha we mnie,a ja w nim i stworzymy jakąś dłuższą relację, szukam kogoś na poważnie poprostu, a od jakiegoś czasu nie mogę znaleźć.. Poza tym co nie uważam za zbyt uczciwe z ich strony, że mnie jednak mamili jakimiś tam czułościami i ja sobie potem robiłam nadzieję, a skoro mieli takie podejście, ze to tylko seks to nie powinni na poczatku mnie oszukiwać to jest nie fair

Gość gość
19:34- a wcale nie prawda. Nie raz nawet wybierałam przecietnego, a odrzucałam przystojnego bo ten przecietny cos w sobie miał, nie prawda, że lece tylko na jakiś lalusiów co mają o siebie nie wiem jakie mniemanie. Przeważnie ostatnio trafiam na takich na stanowiskach, dobrze ustawionych za to,ale nie żeby to były moje wybory czy żebym leciała na kasę, tak się składa mi jakoś może przez moja pracę bo obracam się wśród takich facetów, nie oczekuję za to od nich jakiś korzyści czy prezentów to absolutnie nie

Gość gość
Ja też zaliczam się do tego grona kobiet, którymi się bawią. Mi też jest ciężko.... Nie jestem łatwa, nie biegam za facetami... Nie mam dużych wymagań. Kazdy w swojej głowie ma jakiś swój wymarzony ideał. Żaden z moich byłych nie przypominał tego wymarzonego, ale coś do nich czułam.

Gość gość
Widocznie faceci lubią się tak pobujać, a ty w jakiś sposób im na to pozwalasz (tylko w jaki to nie wiem). A| może to to: "szukam kogoś na poważnie poprostu, a od jakiegoś czasu nie mogę znaleźć.."? Może jesteś "za poważna", za szybko się godzisz na akceptację tego, że jesteście razem i szybko się nudzisz, nie jesteś zdobyczą itp.? Wtedy pomimo wspólnie spędzonych miłych chwil jesteś jak kumpela i dajesz im za mało wrażeń? Nie wiem, takie cuda tylko mi do głowy przychodzą :) Ale myślę też, że to ono nie są gotowi na normalne życie albo po prostu szukają kogoś tak jak ty szukasz i pomimo tego, że jesteś fajna, to czują, że to nie to, więc lecą dalej i ani ich ani twoja w tym wina?

Gość gość
widocznie nie macie dziewczyny szczescia w milosci trzeba sie z tym pogodzic i zyc dalej

Gość gość
Ja nawet pomimo powtarzalności takich wydarzeń uznaję to za przypadki losu. W końcu tysiące dziewczyn się rozstają z facetami po kilku miesiącach, dlaczego więc ty nie mogłabyś się tak rozstać czwarty, piąty, szósty z rzędu? Ktoś inny w tym czasie wejdzie w wieloletni czy nawet dozgonny związek, a ktoś inny ponownie zostanie porzucony po kilku miesiącach, a co niektórzy w ogóle z nikim nie będą chodzić. To też świetna recepta na porzucanie - nie mieć nikogo ;)

Gość gość
podchodzicie do kobiet- dziś ta, jutro inna. Naprawde, podejście śmieszne ....przecież to jest dla Was zabawa. Kobiety mają za Wami nie biegać, a Wy możecie sobie wybierać. Kobieta musi się starać, żeby ją ktoś wybrał- no bo to przecież facet wybiera kobietę, a nie na odwrót. Może te "puszczalskie" myślą że w taki sposób zdobędą faceta. Nie wiadomo czego chcecie.

Gość gość
Może po prostu na początku im zależy bo wydaje im się, że to jest to, że jesteś tą dziewczyną jakiej szukają, a po tych kilku miesiącach jednak dochodzą do wniosku, że nie pasujecie do siebie, albo też może oni wcale nie szukają związku na stałe, niestety ale są i tacy faceci

Gość gość
"widocznie nie macie dziewczyny szczescia w milosci trzeba sie z tym pogodzic i zyc dalej" kazdy potrzebuje kogoś, żeby czuć się kochanym...ciężko jest żyć samemu

Gość gość
ile masz lat autorko? ja mam32 lata szczuply przystojny rozgarniety zpoczuciem humoru przyzwoicie zarabiam szukam kogos na powazny zwiazek ale teraz ciezko o porzadna dziewczyne a po tobie widac ze jestes wartosciowa osoba podaj maila to sie odezwe pozdrawiam

Gość gość
to dalej biegacie za modelami to daleko zajedziecie

Gość gość
Może widzą, że Ci za bardzo na tym związku zależy i wtedy im przestaje, faceci to zdobywcy

Gość gość
po przeczytaniu całej tej dyskusji- ja, kobieta dochodzę do wniosku, że faceci sami nie wiedzą czego chcą. To są dziwne stworzenia