Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
olaolka276

brak miesiączki, bole jajników, brązowe plamienia

Polecane posty

Cześć dziewczyny ! Może któraś z Was miała podobny problem. A więc - W lipcu wyjechałam na praktyki do Anglii, przed około 2 lata brałam tabletki antykconcepcyjne,(nie miałam nigdy bardzo regularnych miesiączek (tzw. co do dnia )), jednak miesiac przed wyjazdem je odstawiłam i parę dni przed wylotem dostałam miesiączke. Przez kolejne 3 miesiące miesiączka się nie pojawiła. Po tych 3 miesiącach wróciłam na 2 tygodnie do Polski i krwawienie wystąpiło (trwało 3-4dni i nie było bardzo obfite). Wróciłam do Anglii i znowu przez kolejne 2 miesiące nie dostałam miesiączki. Po powrocie do Polski poszłam do Ginekologa ktory przepisał mi luteine (brałam dopochwowo) na wywołanie miesiączki. Najpierw brałam ją 3 dni - wystąpiło krwawienie i potem kazał brać przez 3 miesiące od 15-25 dnia cyklu. Tak też zrobiłam i przez pierwsze dwa miesiące krwawienie wystąpiło. Teraz jest 3 miesiąc w którym miałam brać luteine, z tym, że zapomniałam się i wziełam ją około 4 dni pożniej niz powinnam czyli 19 dnia cyklu i brałam ją do 25 dnia. Miesiączke powinnam dostać 2-3 kwietnia, jednak nadal jej nie ma. Odczuwam bóle jajników, a od 4 kwietnia pojawiły się silne brązowe plamienia (bardzo ciemne), czasami widoczne są skrzepy krwi. Dodam, że często miewałam stany zapalne, i jakis czas temu miałam już te brązowe plamienia (dostałam wtedy jakiś antybiotyk). Ponadto mam sporą nadżerkę. Ostatnio w trakcie stosunku dostałam tak jakby lekkiego krwotoku (myślałam, że to miesiączka) boje się, że to krwawienie wystąpiło właśnie przez "naruszenie" nadżerki. Wizytę u ginekologa mam dopiero w środę. Trochę się boje, bo nie wiem co mi jest. Robiłam test ciążowy, wyszedł negatywny.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować