Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamawiam ale nie prędko

Zamawiam mężczyznę!!!

Polecane posty

Wymagania: 1. z elitarnego gatunku ASEKSUALNYCH, może być podgrupa niskolibidowców. 2. niekochliwy, nie zakochujący się w wyglądzie (bo jak by tak było, to bym nie miała szans haha) 3. wierzącego w siebie!!! bez desperacji i bez kompleksów 4. ciepłego i posiadającego potrzeby uczuciowe, które ja chętnie spełnię (całowanie w usta lubię, nie jest sprzeczne z pkt 1) 5. inteligentnego i niereligijnego, samodzielnie myślącego, myśliciela

6. dbającego o ciało i zdrowie (bez nadwagi przekraczającej 10 kg) 7. umiejącego tworzyć relacje równego z równym (czyli nie apodyktyczny, nie arogancki, nie wyniosły, nie dominujący) 8. zdrowego psychicznie (DDD i DDA odpada, narkomani i początkujący alkoholicy także) 9. childfree, który nie chce dzieci 10. przy którym bym się świetnie czuła. :)

Gość tata szarika
Byli Tacy ale nie dali nic na tacy i wstapili do "Hitlerjugend"...

Jakie mam szanse na znalezienie takiego? Jak często występują osobniki Homo Sapiens Sapiens Masculinus Asexus Nisko-libidus?

To może coś o sobie: Jestem 30.letnią (prawie) wyliniałą starą panną, lubię koty, jestem płaska (ale po co Asexusowi Niskolibidusowi biust kobiecy? Nie w takich celuję), ale szczupła i zgrabna. Mam twarz na tyle normalną, że nie śmieją się ze mnie na ulicy, ale też jeszcze nikt nie zemdlał z olśnienie, czyli określiłabym siebie jako przeciętną z wadami. Nie zależy mi na modzie ani makijażu, natomiast na zachowaniu SZCZUPŁOŚCI I MŁODOŚCI już tak, stąd moja dbałość o dietę oraz ograniczona mimika, bo stać mnie tylko na taką metodę zapobiegania zmarszczkom :P. Botoxy i hialurony są dla bogatych pań. Jestem wege i preferowałabym aby mój Mężczyzna był co najmniej PRZYCHYLNY tej ideologii, czyli ją rozumiał, natomiast w jego talerz zaglądać nie zamierzam.

Gość gość
napisz list do Dziadka Mroza :D

Gość gość
Moze napisz co Ty soba reprezentujesz bo wymagania masz a sama cos mozesz dac od siebie ??? ;) Czy tylko jestes nastawiona ma branie ?;) Szukamzwawy@gmail.com

Co do staropanieńskich nawyków: umiem szydełkować (serio), lubię wyczesywać koty żeby nie usierściały mi ubrań, umiem kilka języków obcych, dbam o porządek BARDZO, jestem dobrze zorganizowana. Zalety: samokrytycyzm i brak wybuchowości czy porywczości, myślenie przed działaniem, inteligencja w praktyce, szczerość do granic konfliktu między nią a uprzejmością (często konflikt między rzeczonymi załatwiam poprzez milczenie), zdrowie psychiczne, szacunek do ludzi, logiczne myślenie - a to tylko niektóre zalety! :)

Usług seksualnych nie świadczę nawet w związku, ponieważ czułabym się tym przytłoczona. Nie chcę seksu i nie w niego celuję. Zdaję sobie sprawę, że tym samym zamykam sobie tak na 95% szanse powodzenia w poszukiwaniach, ale co by mi przyszło ze związku w którym czułabym, że seks to podatek? Nie. Jeśli chodzi o wygląd mężczyzn: podobają mi się różni; zazwyczaj szczupli, mojego wzrostu (168-170) lub wyżsi, INTELIGENTNI, z którymi dobrze mi się rozmawia, którzy mają ładne twarze (lubię delikatne szczęki) a nade wszystko lubię męską WIARĘ W SIEBIE, którą naprawdę WIDAĆ.

Gość gość
cały ja ale ja nie chcę się wiązać ani całować.

Gość gość
Swietojebliwa oszolomka.....z kijem nie podchodzic.....najlepiej omijac szerokim lukiem. nigdy q***sa nie zaznala i na mozg sie rzucilo....szkoda.

Każdy facet z gatunku Asexus Niskolibidus myśli, że nie chce się całować, a potem mnie poznaje i ... zmienia zdanie :D. Pocałunek to coś wyjątkowego, dla mnie też! Nawiązałam więź intelektualno-emocjonalną z mężczyzną, który wydawał się być moją bratnią duszą, ale niestety- okazał się żonatym alkoholikiem. Jednak dzięki niemu wiem, jakiej JAKOŚCI poziom intelektualno-emocjonalny mnie satysfakcjonuje.

O, zamiast opisywać, poprostu zacytuję. :) Takich mężczyzn NIE SZUKAM!!!! A kysz!!! Sio! Won! "//Swietoj**liwa oszolomka.....z kijem nie podchodzic.....najlepiej omijac szerokim lukiem. nigdy q***sa nie zaznala i na mozg sie rzucilo....szkoda.//" Słusznie zauważyłeś chłopcze, żeby z kijem nie podchodzić. Ani Ty do mnie, ani ja do Ciebie. :)

Gość tata szarika
Nie szuka seksu,bo seks jej nie znalazł...Leżała płaska pod kamieniem? To są efekty diety wegańskiej,je jak owca ale smędzi jak dzika świnia.

Widzę, że Seksualnych Mężczyzn wypowiadających się w moim temacie wyraźnie coś gryzie. :) No cóż, nie mogę być dostępna dla każdego- przełknijcie to :D hehe "smęcę jak świnia", dobre

Gość gość
Stara panna z kotami. Nic dodac, nic ująć :) Zycze powodzenia w szukaniu

Gość gość
Stara panna z kotami a do tego noedoj****a i z muchami w nosie.ogarnij sie nieudaczniczko zyciowa......dziwolag.

Ach ta ksenofobia. :) "nieudacznica", "dziwoląg"... rozumiałabym Waszą agresję, gdybym się do Was kleiła, narzucała się. Ale tak nie jest. To wy wchodzicie na MÓJ teren (mój temat) po to, żeby wylać jad. Absurd. Powtarzam: nie w Was celuję, nie Wy jesteście moim targetem, więc wracajcie do tych dziewczyn, które lubicie i cenicie. :)