Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marzenia erotyczne

Polecane posty

Gość gość

Marze by lezec na schodach na klatce schodowej naga rozkraczona i mezczyzni sie do mnie lasili na czworaka dwoch ssalo sutki a jeden wbil sie jezykiem w lechtaczke i energicznie lizal do orgazmu. Wszedzie na klatce zeby byly pary uprawiajace sex w roznych pozycjach jeczace z rozkoszy

Gość gość
Przylacze sie do tej zabawy i wylize twoja lechtaczke

Gość gość
Marze by w centrum miasta sie rozebrac i ukucnac przy tryskajacej fontannie ktora będzie oblewac lechtaczke i dwoch ochraniarzy stojacych nade mna masturbujacych sie na mnie

Gość gość
A ja bym chciala wylizac pipke , gdy bedzie ktos ja w tylek posuwal ;)

Gość gość
Ja mogę lizać a oni niech patrzą. A moze popiszemy na priv

Gość gość
ja wyliże swoją

Gość gość
Chcialabym aby sex wszedzie byl legalny, w parku w szkole na przejsciu dla pieszych w kosciele. To takie piekne i naturalne.

Gość gość
A ja marzę o minecie z prawdziwego zdarzenia zrobionej na fotelu przez mojego dentystę. Przystojny jest skubany.Bez pośpiechu,delikatnie i długo... Język zamiast wiertła...

Gość gość
Wylize ja tobie a potem nadzeje na twardego k****a a ludzie niech patrzą jak ciebie *****m

Gość gość
Marze aby przylapac jakas kobiete ktora jest p******a przez własnego psa

Gość gość
Idac plaza marze by spotkac wyrastajacego czlonka z piasku bym mogla go posmakowac i go dosiadajac ujezdzac

Gość gość
Marze by byc krolowa swiata na tronie z rozlozonymi nogami nakazujac poddanym po kolei smakowac mojej myszki. A moja myszka by byla slodziutka i bialy nektar rozkoszy by plynal dla wybranych a kto by go skosztowal bylby niesmiertelny. Z calego swiata by sie zjezdzali tylko by jej zasmakowac

Gość gość
Chce aby raz w roku przez centrum poznania przejezdzaly nagie kobiety na koniach z siodlami ze skurzanymi czlonkami podskakujace na nich

Gość gość
Od szkoly sredniej Obowiazkiem powinno byc lizanie myszek na lekcjii wfu. Powinno to byc na ocene.

Gość gość
(*) (*) ===8

Gość gość
Buhaahahahahahahshsjsjajajhahajaahahahhaa A mi się marzy seks siostry z bratem. Niedoswiadczona nieśmiała a brat napaleniec, woli siostrę od dziewczyny.

Gość gość
Moje marzenie jest takie. Kocham się w lesie z moją żoną na jeźdźca. Ona skacze na mnie i głośno jeczy. Nagle pojawia się jakiś koleś. My nie przegrywamy, on wyciąga swoją pałę i zaczyna sobie walić. Podchodzi do mojej żony i wkłada jej swoją pałę do buzi. Ona o*******mu cały czas mnie ujezdzajac. Potem zachodzi ja od tyłu i wkłada jej k****a w drugą dziurkę. Jedziemy ja na dwa baty i spuszczamy się jej do środka. Ona przeżywa z******ty orgazm. Po czy robi nam jeszcze loda a my zpuszczamy się jej do buzi.

Gość gość
Piekne marzenia az mi mokro sie zrobilo