Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anjagość

kasjerka w biedronce i procedury

Polecane posty

Gość anjagość

hej pisze tu zeby sie doradzic, moze ktos z was pracuje w biedronce? Otóż jestem kasjerką, obecnie dostałam kolejna umowe na czas okreslony mimo, ze zaspół zastepców kierowników ocenił mnie na najniższa ocene za nieprzestrzeganie procedur(sprzedałam podobno osobie w stanie nietrzezwym alkohol i jednemu chłopakowi fajerwerki bez poproszenia o dowód osobisty). Ledwo mi przedłuzyli umowe, kolejne wpadki - przepusciłam kontrolera z wózkiem w którym miał pół litry wódki (generalnie sprawdzam koszyki, nieraz w nich cos znajde, ale jego przoczyłam, no i kolejna to sprzedawałam alkohol chłopakowi z dowodem osobistym tymczasowym). Dostałam oczywiscie ochrzan i groźbę, że bede płacić 5 tysiecy kary jak za takie przewinienia, a ja sie wkrzyłam i powiedziałam, że napewno nic nie zapłacę... zastanawiam się, czy nie odejść z tej pracy bo osiwieję tam mimo mojego młodego wieku. Czuje sie pokrzywdzona przez to i że to jest nie fair bo jestem bardzo dobrym pracownikiem, a i tak cały czas dostaje po karku. Do tego stopnia sie staram, że nawet 28 latkom sprawdzam dowody wywołując rumieniec u naszych klientów :/

Gość gość
Ja jako klijent, jakbyś mi chciała sprawdzić dowód, to kazałbym Ci zawołać kierownika i tak bym go opierdolił, że byłby to Twój ostatni raz. Mam 28 lat i nie noszę ze sobą dowodu, bo nie mam takiego obowiązku. Już niejednokrotnie miałem taką sytuację ale w każdym sklepie tylko raz, pamiętają mnie po prostu że jestem pełnoletni .

Gość gość
anjagość, ja kupuję w biedronce bo kasjerki mają zgrabne uda, to Ty kotku też na pewno masz zgrabne uda facet

Gość anjagość
mnie klient tak ochrzanił :) stwierdził, że brak mi rozumu :D a ja to zroiłam tylko dlatego, że ten frajer ochroniarz mnie zawsze obserwuje na kamerze jak kasuje i w ten dzien mnie ochrzanił ze nie sprawdziłam dowodu kolesiowi który na 100% wg mnie miał skonczone 18. No to, żeby frajer sie odczepił sprawdzałam jak leci kazdemu młodemu. Bo te jego kamerki wymładzają ludzi najwidoczniej i to bardzoo.

Gość gość
gość dziś Ja jako klijent, jakbyś mi chciała sprawdzić dowód, to kazałbym Ci zawołać kierownika i tak bym go opie**olił, że byłby to Twój ostatni raz. Mam 28 lat i nie noszę ze sobą dowodu, bo nie mam takiego obowiązku. Już niejednokrotnie miałem taką sytuację ale w każdym sklepie tylko raz, pamiętają mnie po prostu że jestem pełnoletni . To jakis p******y jesteś. Po kierownika wołasz jak dowód chcą ci sprawdzić? Co za debil. Przecież pracownik ma taki obowiązek jak sprzedaje komuś alkohol. Skąd mają wiedzieć, że jestes pełnoletni debilu? Może dla kogoś nie wyglądasz? Nie pomyślałeś? Oby cie keidyś ktoś tak w twojej pracy potraktował

Gość gość
ochroniarz klepie Cie w pupe Aniu?:(

Gość anjagość
kochanie moje, moich ud nie widać chowam je i przekładam nózke z jednej na drugą pod kasą...ale dziękuję w imieniu zespołu koleżanek :P

Gość anjagość
nie klepie mnie, może się boi, że mu obrączka wypali palec jak to uczyni, nie wiem ;)

Gość anjagość
ej a wy zwolnilibyście sie z takiej pracy?

Gość gość
myslalam ze komuna i pojscie na darmowe juz sie w polsce skonczyla wiec nie wiem nawet dlaczego ten temat nauczcie sie sami pieniandze zarabiac jak kapitalism 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość gość
Zanim się zwolnisz znajdź nowa pracę. Łatwiej się szuka pracy z pozycji osoby pracującej.

Gość gość
anjagość to bardzo milutki kociak, anju nie dawaj swojej cnoty byle komu

Gość anjagość
tylko, że w momencie wypowiedzenia pozostaje mi jeszcze 2 tygodnie pracy, pytanie czy nowy pracowce nie bedzie potrzebował kogoś od zaraz. nie orientuję się bo jak do tej pory rzucałam pracę, spontanicznie, pod wpływem silnych emocji :P

Gość gość
Myslę, ze nie nadajesz sie na pracownika.

Gość anjagość
ej tyś wymyślił z tą cnotą :D u śmiałam się a ty swojej nie oddaj ...na dyskotece :P

Gość anjagość
Ja też uważam że nie nadaje się na pracownika ! :) i tak w ogóle na to ,żeby ktoś o mnie decydował i mi szefował :) Musze otworzyc swój biznes albo tak bede zmieniac prace co rok

Gość gość
Anju, jak ochroniarz nadal będzie Cię zmuszał do oralu to weź mu do buzi ale mu (niby przypadkiem) ugryź siusiaka, już nie będzie Ci próbował zdjąć stanika i majtek kotku

Gość gość
anjagość, na pewno jesteś ładna, może zostań striptizerką, co Ty na to?

Gość anjagość
coś ty on na pewno nie ma siusiaka, ma bardzo małe stópki,nie sądzę by było co wziąsc na ząb :P muszę kończyć. Nienadająca się do pracy idzie ciężko pracować :) Dziękuję za wszystkie opinie.

Gość anjagość
striptizerką to nie bo by mi było za zimno :)

Gość gość
anjagość, przesyłam gorące całusy w Twoją śliczną dziewiczą pipkę:)

Gość gość
Podejdź do ochroniarza i powiedz że zgadzasz się zrobić mu laskę, ale niech się pożegna, bo widzi go ostatni raz ;)

Gość anjagość
dobrze dobrze tak też uczynię, pocałuj mnie gdzieś też :) pa pa

Gość gość
anjagość, co robisz jak siedzisz w kasie a chce Ci się siusiu?

Gość gość
dobrze, to całuję Cię też w Twój otworek którym kupkę robisz:)

Gość gość
anjagość nigdy masowania pipki nie ma dość